Home » De deelnemers doorstaan de 24 uur muziekopdracht goed

De deelnemers doorstaan de 24 uur muziekopdracht goed

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben gisteren een 24 uur durende muziekopdracht gehad. Ze krijgen de komende 24 uur verschillende hits te horen van het afgelopen jaar. Als er muziek op gezet wordt moeten de deelnemers stil gaan staan en mogen niet meer bewegen tot het nummer afgelopen is. Afgelopen avond kregen de deelnemers nog een update over deze opdracht. Sasha verteld dit aan de rest van de groep. Als de muziek start en iemand heeft iets in de handen dan moeten ze dat vasthouden zolang de muziek aan staat. Alleen gewichten mogen ze laten vallen.

En niet veel later wordt de eerste hit afgespeeld. Isaac en Mirthe waren de pingpong tafel aan het verhuizen en moesten stil blijven staan terwijl het lied “how you samba” wordt afgespeeld. Uiteindelijk blijft iedereen goed stil staan en hebben ze het gehaald. De avond verloopt verder rustig. Er wordt gepuzzeld, spelletjes gedaan en wat gekletst. Als Sasha en Bern zich klaar maken om te gaan slapen wordt de volgende hit afgespeeld. Bern heeft een tandenborstel in haar mond en Sasha was haar gezicht aan het poetsen. De hit “Engelbewaarder” wordt afgespeeld. Iedereen blijft stil staan en ook dit nummer hebben ze gehaald.

Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. Ook nu hebben de deelnemers weer een update over de opdracht gehad. Sasha laat weten dat een gezichtsuitdrukking moet blijven. Dus als een mond openstaat moet deze ook open blijven. Niet lang daarna wordt het liedje Ladada afgespeeld. Terwijl Wendy net bezig was haar klik apparaat om sigaretten te maken schoon aan het maken was. Iedereen blijft stil staan en ook nu is weer een “pling” te horen dat iedereen het gehaald heeft. Gaan de deelnemers de opdracht goed afronden? En wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 3.8]

Laat een reactie achter