Home » Isaac, Mirthe en Erik halen de muziek verdienopdracht niet

Isaac, Mirthe en Erik halen de muziek verdienopdracht niet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een muzikale verdienopdracht, als er een hit van het afgelopen jaar wordt afgespeeld moeten de deelnemers stil blijven staan en mogen niet bewegen. Ook in de middag wordt er regelmatig een hit afgespeeld. Bern heeft wat georganiseerd voor zijn mededeelnemers. Ze gaan een weekend miljonairs spel doen. En vanavond staat de film slumdog op het programma. De deelnemers krijgen verschillende vragen over een jaar van je leven.

Als het spel even onderbroken wordt voor een pauze  wordt er weer een hit afgespeeld. Erik staat op dat moment voorover gebogen voor de bank omdat hij vliegen aan het meppen was. Hij raakt uit balans en laat zich op de bank vallen,  vervolgens bleef hij wel stil liggen. Uiteindelijk krijgt manager Sasha een mailtje van de productie. Zodra ze deze gelezen heeft spreekt ze de groep toe. Erik hoeft niet meer mee te doen, jij bent af want je liet je vallen. Ik heb gevraagd of dat ook geld omdat je instabiel stond dus uit evenwicht raakte. Maar ik ga er vanuit dat je eruit ligt.  Ook Isaac ligt bij een volgend nummer eruit, hij heeft zijn hand nog snel op de koelkast gelegd en volgens de productie was het nummer al gestart. Isaac is het er niet mee eens en wil naar achteren om de beelden te zien. Sasha heeft dat voor hem gevraagd. En al snel volgt er weer een, Mirthe is af. Dit omdat ze op bed is gaan zitten toen de muziek al begonnen was. Per deelnemer kon 40 euro verdiend worden. Er zijn 3 deelnemers af en nog 4 deelnemers die niet de fout ingegaan zijn. Inmiddels zit de 24 uur erop en dit betekent dat ze 160 euro hebben verdiend. Dit bedrag was voor de live stream kijkers niet te zien op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 3.5]

Laat een reactie achter