Home » De deelnemers speculeren volop over de schans en basket op deze rustige dag

De deelnemers speculeren volop over de schans en basket op deze rustige dag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben vandaag een basket en een schans gekregen, deze moest binnen opgebouwd worden en ook binnen blijven. Er wordt volop over gespeculeerd, zou het een verdienopdracht zijn of toch een eliminatie. Bern  en Sasha hebben  het er ook buiten over.

Sasha denkt dat het nog steeds een verdienopdracht is. Bij hoogspringen dachten we ook duel dit duel dat. Bern antwoordt wie weet heb je gelijk. Het gaat in ieder geval morgen zijn voegt hij eraan toe. Verder wordt er ondertussen geoefend met de schans en basket onder het genot van de hits die de deelnemers eerder hoorde tijdens de muzikale verdienopdracht.

Verder wordt er veel gesproken over het spel. Zo hebben Isaac en Marciano er een gesprek over. Marciano denkt dat er morgen sowieso en eliminatie is. Isaac antwoordt voor ons sowieso geen stress. Als we moeten playen we zolang we niet tegen elkaar playen. En daar moet je Sas ook een beetje op pushen. Marciano denkt dat ze haar dan wel wakker gaat maken. Tust me they have a play tonight antwoordt Isaac. We kijken wat er vandaag gebeurt voegt hij eraan toe. Ze weten wil je meer kans maken moet je niet tegen ons. We moeten even aftasten de komende uren benadrukt hij. Verder wordt er nog volop geoefend met de schans en de basket. En ondertussen is Marciano bezig met het oefenen van tatoeages zetten. Uiteindelijk is het eten klaar en kan er lekker gesmuld worden. Inmiddels is de avond gestart en is het bijna tijd voor een filosofisch gesprek van Erik. Wat gaat de avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4]

Laat een reactie achter