Home » Wendy lijkt niet mee te gaan in het tactische plan van Erik

Wendy lijkt niet mee te gaan in het tactische plan van Erik

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar  van je leven is aangebroken. Vandaag komen we er misschien wel achter waarvoor de enorme schans en basket bedoeld is. Deze morgen staan de deelnemers rustig op, al snel beginnen de eerste gesprekken over een spel. Zo hebben Wendy en Mirthe het kort over een eventuele eliminatie. Erik had eerder een tactisch plan om Bern en Sasha eruit te krijgen maar daar lijkt Wendy niet achter te staan.

We moeten hun uit elkaar krijgen. Ze naaien je waar je bij staat begint Wendy doelend op Isaac en Marciano. Heb je het niet door? Elke keer om je heen en dat soort dingen.  Ze naaien je hoor. Natuurlijk antwoordt Mirthe, ze gooien later ons ervoor. Met Bern en dingen kunnen we zelf wel oplossen benadrukt Wendy. Daar hebben we hun niet voor nodig. Of we hebben Sasha en Bern of we hebben hun twee. Hun twee zijn gehaaid. Ja klopt zegt Mirthe, natuurlijk Bern telt voor drie maar dat kunnen we nog wel aan. Dat kunnen we wel fixen zegt Wendy en Mirthe zegt dat ze het hierna wel gaat doen. Drie – drie is ook gelijkspel merkt Wendy op. Stel je voor dat hun met zijn tweeën op Marciano of Isaac gaan dan ga ik met hun mee en jullie op Bern dan is het gelijkspel en gaan ze alsnog met zijn tweeën. Ik sta ook nog steeds zo in het spel benadrukt Mirthe. Misschien ben jij nog ehm… Nee antwoordt Wendy, na vorige week nee. Als je alles terugkijkt ze hebben je allemaal genaaid. Nou is het klaar. En nu proberen ze ons erbij te halen maar ze gooien jou er net zo hard uit. Duidelijk, dan weet ik dat antwoordt Mirthe. Ik ben ook niet veranderd hoor.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 4.3]

Laat een reactie achter