Home » Sasha bespreekt een tactisch plan met Bern, hoe moet het nu verder?

Sasha bespreekt een tactisch plan met Bern, hoe moet het nu verder?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het vertrek van Marciano wordt er afgelopen avond door een enkeling gesproken over de volgende eliminatie. Zo hebben Sasha en Bern in het kantoor er een gesprek over.

Bern laat weten dat ze hem wel aan het denken heeft gezet. We zijn wel echt een heel sterk front met zijn tweeën. We bepalen een derde van de stemmen. En zijn doorslaggevend, jij bent doorslaggevend. Je kunt wel zeggen dat we bijna de helft van de stemmen bepalen benadrukt Sasha. Mirthe die gaat mee. We kunnen het nog een keer doen merkt Bern op. Maar wie moeten we er dan bij betrekken en wie niet. Volgens Sasha is dat spel afhankelijk is. Als het een quiz achtig iets is dan zet ik Isaac erop. Maar wel tegenover iemand die het beter kan. Dat is lastig zegt Bern. Klopt antwoordt Sasha, anders krijg je sowieso Isaac tegen Wendy. Stel dat dat gebeurd gaat Bern verder, Wendy valt af. Dan krijg je Isaac tegen Erik zegt Sasha op haar beurt. Bern vraagt zich af hoe je dat voor elkaar krijgt. Zeggen tegen Erik ga je op Isaac, doe je mee. En diegene die Isaac kiest is de l*l. Maar dat doe ik liever niet benadrukt ze. Een andere optie is dat Wendy het wint zegt Bern. En die ziet graag Erik vertrekken.

Sasha zou Erik er graag op zetten om Isaac eruit te werken, ik ga het fysiek niet redden. Ik gooi hem liever niet voor de bus maar… Je kunt het wel eerlijk zeggen maar dan kiest hij denk ik Wendy. Je zit nu wel dat je erg moet oppassen wie je erop zet en wilt laten winnen. En dan kan het wel pijn doen maar dan doet het maar pijn. Ik zou het wel met Mirthe willen delen, ik denk dat zij de gedachtegang begrijpt. Dan voelt ze zich niet bedonderd want het idee is wij drie in de finale. Wat is het gunstigste voor ons en hoe komen we daar vraagt Bern zichzelf af. Mirthe is ook wel een bedreiging merkt Sasha op. Bern vindt dat ook. Ik kijk gewoon spel technisch, wie krijg je nog mee gaat Sasha verder. En dan is het Mirthe. Het is eigenlijk of de keuze Isaac tegen Wendy zegt Bern. Anderzijds kies je een van die twee uit en je probeert met een vies spelletje iemand van onze groep er tegenover te zetten en dan uit te leggen waarom we dat hebben gedaan. Dat zijn onze opties en dat laatste moet een keer gebeuren maar dat kun je maar één keer doen. Volgens Sasha blijven ze altijd 3 als ze Mirthe erbij blijven betrekken. We moeten gewoon in de finale komen. Als er iets komt wat wij kunnen halen moeten we het ook overwegen benadrukt ze. Beiden zijn het er over eens om Isaac eruit te werken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.4]

Laat een reactie achter