Home » Isaac en Erik gaan op Wendy als ze niet meegaat in hun tactische plan

Isaac en Erik gaan op Wendy als ze niet meegaat in hun tactische plan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een filmavond gehad. Na de film verloopt de avond rustig maar al snel ontstaan er weer gesprekken over het spel en dan in het bijzonder een eliminatie. De deelnemers verwachten op korte termijn dat er weer een eliminatie komt.

Erik verteld aan Mirthe hoe zijn tactische gesprek met Wendy verlopen is. Het lijkt erop alsof Wendy koudwatervrees heeft. Dat betekent dus dat we of wel of niet het plan door kunnen zetten. Ze wil het spel afwachten en dan pas beslissen. Oh oke antwoordt Mirthe, snap ik. We moeten ook naar het spel kijken. Hoezo zou je naar het spel kijken als we die twee erop zetten vraagt Erik. Als het een duel is merkt Isaac op die er ook bij zit. Als het individueel is moet je altijd kijken naar het spel. Ik denk dat dat komt benadrukt Mirthe, ik voel het. Isaac denkt op zijn beurt dat in deze fase er bijna geen enkele meer gaan komen. Wendy komt er ondertussen ook bij zitten. Bij een duel moet een van hun twee er gewoon uit merkt Erik op waarop Isaac aanvult dat je zeker een ronde door bent. Maar als jij wilt wachten op het spel zegt Erik tegen Wendy. Wendy zegt dat ze echt naar het spel wil kijken. We hebben in ieder geval een idee wat we kunnen doen gaat Erik verder. We kijken wel als we bedenktijd hebben. Isaac merkt op dat ze een derde stem hebben doelend op Sasha en Bern. Dat is zo meteen een nadeel van jezelf uiteindelijk. Het is wel fijn dat je het nog niet verworpen hebt merkt Erik op. Je brengt je zelf gegarandeerd deze ronde verder en daarna heb je grotere kans. Voor mij is het vrij duidelijk. Er is geen enkele verplichting benadrukt hij. Daarna speculeren ze wanneer de laatste week zou zijn. Ze verwachten dat dit volgende week gaat zijn.

Mirthe en Wendy gaan daarna weg om een spelletje te spelen, Isaac en Erik blijven zitten. Ze snapt het niet merkt Erik op. Ik snap haar ook echt niet joh antwoordt Isaac. Jij legt het haar ook nog een keer uit zegt Erik. Ik denk dat ze liever jou of mij eruit wil hebben. Prima antwoordt Isaac, dan moet ze tegen ons komen vechten. Vorige keer heb ik je gematst, kom dan nu. Ik snap het echt niet. Ik snap het wel, ze is altijd zo geweest. Ze wil haar kansen verspreiden terwijl dit de ideale kans is. Dit bedoel ik nou zegt Erik, omringt door idioten voegt hij er met een lach aan toe. Ik denk dat als zij haar keutel intrekt ik op haar ga. Ik ook laat Isaac weten, precies hetzelfde. Ze is altijd een gevaar geweest, voor iedereen. Het valt nu heel erg op benadrukt Erik. Zo stom zegt Isaac. Maar geloof me, Bern en Sas spelen liever tegen haar als tegen jou of mij. Ik weet het niet man, daarom heb ik altijd gezegd ik vertrouw haar niet. Voor mij is het simpel, ik speel het liefst zo lang mogelijk niet merkt Erik op. Je maakt het jezelf gewoon moeilijk zegt Isaac.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.6]

Laat een reactie achter