Home » Mirthe en Wendy neigen mee te gaan in het plan van Sasha om op Isaac en Erik te gaan

Mirthe en Wendy neigen mee te gaan in het plan van Sasha om op Isaac en Erik te gaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Sasha Mirthe ervan heeft proberen te overtuigen om mee te gaan met haar tactische plan en Erik zijn plan los te laten besluit Erik met Wendy het gesprek aan te gaan. Erik probeert haar te overtuigen om mee te gaan met zijn plan, niet wetende dat Mirthe al met Sasha gesproken heeft.

Wendy hoe sta jij erover wat wij gisteren besproken hebben vraagt Erik. Wendy laat weten dat ze het allemaal erg lastig vindt. Ik wil gewoon even het spel aan kijken. Ja zegt Erik, kun je begrijpen wat de bedoeling is? Jawel antwoordt Wendy maar als we daarna gaan kijken. Stel je voor dat Bern Sasha weg krijgt zeg maar dan staan wij weer tegenover jou en Isaac. Dat is ook een ding. Dus eigenlijk zeg je liever om Isaac erop te zetten vraagt Erik. Dat kan ook antwoordt Wendy, daarom wil ik het spel aankijken. Ik vind het echt lastig, ik  twijfel heel de tijd. Dat snap ik zegt Erik, ik denk dat het de laatste kans is om Sasha en Bern tegenover elkaar te zetten. Dat is nu een machtsblok aan het worden. Ze hebben bij het stemmen al 2 stemmen en Sasha mag bij gelijkstand ook nog eroverheen stemmen. Dat vind ik heel gevaarlijk, nu kunnen we er nog wat aan doen en daarna niet meer.  Maar als je je er niet fijn bij voelt moeten we bij het oorspronkelijke plan blijven. Welk plan vraagt Wendy. Erik verteld om met zijn vieren op Isaac te gaan en dan afwachten op wie hij gaat. Dan moet Isaac het sowieso spelen. Maar dan heb je wel dat Sasha en Bern erin blijven benadrukt hij. Ik denk dat jij de eerst volgende bent die ze dan gaan kiezen. Wendy zegt dat ze nog even gaat denken, again.

Na het avondeten gaan Mirthe en Wendy buiten even zitten. Al snel  gaat het over het plan van Sasha. Heb je het al gehoord van Sas en Bern vraagt Mirthe. Ja antwoordt Wendy. Ga je het doen? Ja ik denk het wel antwoordt Mirthe. Het beeld wordt tijdelijk geswitcht naar een andere deelnemer. Als het gesprek weer te volgen is zegt Wendy dat ze toch meer Sasha  geloofd dan hun twee. Dat is eigenlijk toch meer door het verloop van het hele spel. Mirthe vindt beide plannen risicovol. Ik geloof haar (Sasha) wel. Heeft ze altijd gedaan wat ze zei vraagt Wendy. Even goed nadenken zegt Mirthe, ik geloof het wel. Ik geloof haar wel op haar woord merkt Wendy op en Mirthe denkt dat ze het risico wel kunnen nemen. Er is wel een risico dat als ze zien die mannen halen het dat ze dan voor een van ons gaan. Dan wordt het een van ons tegen Sasha zegt Wendy. Ja zegt Mirthe, dat kunnen we ook nog halen. Ik denk dat ik het wel aandurf. Ik wil liever met hun en jou eindigen. Erik vindt ik toch een beetje nehhh…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 3.8]

Laat een reactie achter