Home » Sasha probeert Mirthe te overtuigen om mee te gaan in haar tactische plan

Sasha probeert Mirthe te overtuigen om mee te gaan in haar tactische plan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag gaat het er rustig aan toe, de deelnemers spelen wat spelletjes en af en toe is er een gesprekje. Zo vraagt Wendy hoe het met Isaac is na het vertrek van Marciano als hij alleen buiten een rondje loopt. Gaat het een beetje vraagt Wendy. Ja toch antwoordt Isaac, weer persoonlijk. Gewoon een beetje, je weet toch? Dan is het voor mij even laten bezinken maar we zijn er hoor. De laatste weken nog.

Verder hebben Mirthe en Erik weer een tactisch gesprek. Eerst verteld Mirthe dat ze nog aan het nagenieten is van de videoboodschap die ze kreeg. Maar iemand doet wel een beetje kinderachtig en dat vind ik een beetje jammer. Erik vraagt wie, Wendy. Nee antwoordt Mirthe, Isaac. Hij doet heel anders en dat vind ik een beetje onnodig. En ik snap het ergens wel. Hij is Marciano kwijt merkt Erik op, ik vind hem wel cool juist. Hij heeft de warrior face merkt Mirthe op en dat vind ik jammer.

Erik begint daarna over zijn plan wat hij eerder al met Mirthe besprak. We komen volgens mij nog een stap verder. Ohh reageert Mirthe wat verbaasd. Erik verteld verder, met dit scenario gaat Bern of Sasha eruit. Jij doet mee, Isaac doet mee, Wendy doet mee, ik doe mee. Dan hebben we het voor elkaar. Is het dan de bedoeling dat Bern of Sasha tegenover elkaar staan vraagt Mirthe. Ja antwoordt Erik waarop Mirthe zegt oh dan heb ik het verkeerd begrepen. Dit is onze kans om het machtsblok weg te halen benadrukt Erik. Daarna wil ik aankondigen dat het ieder voor zich is. En als jij dan een beetje met Wendy op Isaac gaat en ik ga met Isaac op Wendy en eventueel Bern of Sasha erbij betrekken. Ze moeten uit elkaar, sowieso. Bij 5 werkt dit spelletje niet meer, dan hebben we er 1 te weinig. Dan kan Sasha altijd kiezen iemand anders te laten spelen. Daarna is het Wendy tegenover Isaac zetten, we moeten doen dat iedereen voor zich gaat. Ik neem aan dat Wendy dan op Isaac gaat en jij erin meegaat. En ik met Isaac mee ga. Dat is wel een goede trouwens merkt Mirthe op. De twee praten nog enige tijd door en dan komt Sasha Mirthe ophalen omdat er een mail voor haar zou zijn.

Mirthe loopt met Sasha mee. Mirthe fluistert dat hij vroeg of ik er nog in sta. Hoe ik erover nadenk. Dat dacht ik al antwoordt Sasha. Ik zat te denken dat als jullie beloven Isaac en Erik tegenover elkaar zetten dan  beloof ik dat wij de volgende ronde sowieso op Erik of Isaac gaan. Dan kunnen jullie kiezen wie jullie erop zetten. Bern of ik, dat moeten jullie dan zelf kiezen. Maar dan weten wij zeker dat wij een ronde verder zijn, jullie een ronde verder zijn. En dan hopen we dat Bern van een Isaac of Erik wint. Dan hebben jullie de zekerheid dat we niet jullie kiezen. Ja zegt Mirthe, dat is wel lastig. Dat maakt het waarom je twijfelt merkt Sasha op en dat snap ik. Mirthe verteld dat ze dat tegen Erik ook al gezegd heeft dat ze het niet leuk vond. En heel lastig vindt en er hoofdpijn van heb. Maar dat kan wel. Ik heb jullie liever nog erin. Als jullie nu aan je woord houden beloven we dat wij dat bij de volgende doen verzekerd Sasha op haar beurt. Ik geloof in mijn eigen kracht. Het moet zijn zoals het is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 2.9]

Laat een reactie achter