Home » Mirthe en Wendy behalen het record spruiten eten, vanavond krijgen ze een sushi diner

Mirthe en Wendy behalen het record spruiten eten, vanavond krijgen ze een sushi diner

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het vertrek van Erik uit een jaar van je leven is het tijd voor het verbreken na een nieuw record. Dit keer staat het record spruiten eten op het programma. De scheidsrechter komt de loods in en Sasha krijgt een gouden envelop en een brief. Ze begint met het lezen van de brief.

Beste deelnemers, jullie gaan vandaag weer proberen om een wereldrecord te verbreken. Jullie hebben gekozen voor zoveel mogelijk spruiten in 1 minuut. Het record staat momenteel op 31 spruiten in 1 minuut. Op het moment dat jullie er 32 of meer gegeten hebben dan hebben jullie het record gehaald. De spruiten moeten gegeten worden met een cocktailprikker. Er mag slechts 1 spruitje tegelijkertijd worden geprikt, opgegeten en doorgeslikt. Pas nadat een spruitje is doorgeslikt mag de volgende spruit gepakt worden. De spruitjes moeten gekookt zijn. Mocht één van jullie het record halen dan hoeven jullie vanavond niet zelf in de keuken te staan. Jullie ontvangen dan namelijk een uitgebreid diner. Een goed moment om even stil te staan bij de mooie momenten die jullie samen hebben beleefd het afgelopen jaar. Maak de envelop maar open om te zien wat voor heerlijks er vanavond wordt bezorgd. Heel veel succes!

Sasha opent daarna de gouden envelop. En daarin zit een waardebon voor een luxe sushi diner voor vijf personen. Er wordt enthousiast gereageerd. En daarna is het tijd om het record te verbreken. Mirthe gaat als eerst. Ze doet haar uiterste best om zoveel mogelijk spruiten te eten. Ze weet 33 spruiten op te eten. Het diner is sowieso binnen! De volgende is Wendy en Wendy gaat snel. Heel snel. Ze weet uiteindelijk 36 spruiten te eten! Mirthe en Wendy springen elkaar in de armen en ook de rest bedankt de twee dames voor hun prestatie. De scheidsrechter overhandigd daarna de waardebon en Sasha zet de twee op de foto om later nog eens aan terug te denken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4]

Laat een reactie achter