Home » Quincy denkt erover om een jaar van je leven te verlaten

Quincy denkt erover om een jaar van je leven te verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Berend en Gerry hebben een gesprek in de slaapkamer, de twee hebben het over Quincy. Hij heeft gisteren een broodje pindakaas gepakt terwijl dit niet mocht omdat de voorraad zo beperkt is. Ook vanmorgen nam Quincy een lepeltje pindakaas voor in de havermout wat voor frustratie zorgde. Berend vraagt zich af of een consequentie of regels wel gaan werken. En vraagt zich af of het verstandig is Quincy aan te spreken in de groep. Volgens Gerry gaat het wel rond, ze heeft het niet zelf gezien. Berend besluit het met democratisch gekozen leider Martin te bespreken. Maar Martin sport met de groep dus dit zal waarschijnlijk later vandaag nog gebeuren.

Quincy heeft ondertussen een gesprek, hij vindt de hoeveelheid eten niet normaal. En voelt zich daardoor niet goed, ziet ook zwart voor zijn ogen. Hij kijkt het nog even aan maar anders dan weet hij het wel. Je hebt 24 uur de tijd he reageert Ruben. Quincy antwoordt dat je maar een lichaam hebt. En dat hij al wel weet wat hij gaat doen: vreten. Ik kijk het even aan zegt hij tegen Kenzy. Er zijn hier genoeg mensen die op hun reserves teren maar ik heb dat niet voegt hij eraan toe. Quincy gaat uiteindelijk in het regelboek kijken die in het kantoor ligt of er echt 24 uur bedenktijd is en dat is zo. In het kantoor staat overigens een computer waar van alles op geregeld kan worden. Zo kan men de huishoudpot inzien, berichten lezen, boodschappen doen, de webshop gebruiken en de taken van de manager inzien. Als je wilt vertrekken kan dat alleen op werkdagen tussen 9:00-17:00 uur. Martin vraagt aan Quincy of hij daarover nadenkt. Quincy draait er wat omheen maar laat weten dat als het boodschappengeld niet snel aangevuld wordt met een hoger bedrag meerdere deelnemers erover denken. Quincy laat uiteindelijk weten dat hij het spel nog even afwacht en dan een definitief besluit neemt. Later vertelt Marciano dat hij volledig is afgekeurd omdat hij een aandoening heeft aan zijn hart. Hij heeft een cdi kastje die ingrijpt als het nodig is. Verder heeft een groot deel van de groep gesport en verloopt de dag tot nu toe rustig.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter