Home » Wesley verlaat vrijwillig een jaar van je leven en de dokter komt langs voor Ruben

Wesley verlaat vrijwillig een jaar van je leven en de dokter komt langs voor Ruben

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ruben is vandaag ziek, Martin is de manager van deze maand en heeft via de computer een bericht gestuurd naar de regie om wat te regelen omdat hij ziek is. Uiteindelijk krijgt Martin bericht en moet een coronatest doen. Deze test is negatief. Vanavond om 20:00-22:00 komt een arts langs om Ruben na te kijken. De rest van de middag is verder rustig verlopen. De arts kwam uiteindelijk langs om te kijken naar Ruben. Het lijkt erop dat Ruben last had van hyperventileren of een paniekaanval. Voor het moeilijker kunnen ademhalen krijgt hij een puffer. De dokter heeft Ruben zijn waardes gecontroleerd en die zijn goed, het is waarschijnlijk stress. Wesley die vertelt heeft dat hij vandaag een jaar van je leven zal verlaten wacht ondertussen af op het officiële moment om daadwerkelijk afscheid te nemen, dit kan pas als de dokter weg is. Zijn koffer is al wel gepakt. Als de dokter weg is is het tijd voor het vertrek van Wesley.

Wesley gaat geen veel woorden meer maken, ik heb besloten naar huis te gaan. Nogmaals bedankt en wens jullie nog eens succes. Wees lekker jezelf, dank jullie wel. Daarna volgt er een applaus, knuffels en zingt de groep Wesley bedankt! Wesley loopt richting de poort, doet nog even een salto en loopt de poort uit. Zijn avontuur in een jaar van je leven zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Vincent 6 september 2022 - 17:43

Gewoon doen wat je hart ingeeft

Beantwoord
Ann ekr 7 september 2022 - 17:45

Wat sneu

Beantwoord

Laat een reactie achter