Home » Krijgen Wendy en Babette een waarschuwing omdat ze te diep in het glaasje hebben gekeken?!

Krijgen Wendy en Babette een waarschuwing omdat ze te diep in het glaasje hebben gekeken?!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vrijwel alle deelnemers zijn allemaal wakker na het “feestje” van afgelopen avond. Wendy was flink onder invloed van alcohol en dat hebben de andere deelnemers ook gemerkt. Er wordt veel over gesproken. Er zijn 9 flessen wijn doorheen gegaan. Nadir die met Wendy gezoend zou hebben is inmiddels ook wakker. Met Eunice gaat het er kort over. Ik heb gezoend met Wendy zegt Nadir tegen haar. Niet met Zoë vraagt Eunice wat verbaasd. Nee antwoordt Nadir, die was boos. In de keuken wordt er ook gesproken tussen Gert-Jan en Madeleine over Wendy. Madeleine verwacht wel dat er een consequentie door haar gedragingen. Gert-Jan denkt het ook, al snel wordt de stream onderbroken. Er staan namelijk straffen op overmatig alcoholgebruik. Ook Babette heeft diep in het glaasje gekeken. Ze had een huilbui en kon volgens Zoë amper naar boven komen. Beide dames liggen nog op bed. Kim D komt Babette al even waarschuwen, je naam gaat veel genoemd worden. Ja I know reageert Babette, daarna volgt er weer een livestream onderbreking.

Tommy-Lee is vrolijk aanwezig en hij is opgewekt. Hij laat weten dat hij helemaal klaar is voor zijn vertrek. Ik ben echt benieuwd wat er daar op mij te wachten staat man zegt hij tegen Marciano. Verder wordt er wat gesport, schoongemaakt en gesport. Zal het gedrag van Babette en Wendy echt consequenties hebben? Uiteraard houden we dit in de gaten en komen we snel terug met meer nieuws uit een jaar van je leven!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter