Home » Zoë heeft het gevoel dat ze niet in het programma thuis hoort

Zoë heeft het gevoel dat ze niet in het programma thuis hoort

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë heeft na al het gedoe van afgelopen avond met Nadir en dat ze haat zou zaaien vandaag een mindere dag. Ze ligt op haar kamer en is emotioneel. Aan Nadir en Babette vertelt ze wat er aan de hand is.

Zoë zegt dat ze het gevoel heeft dat ze niet in het programma thuishoort. Ze denkt dat een programma als Ex on the beach beter bij haar past. Martin vertelt op zijn beurt dat alles wat ze hier meemaakt een ervaring is maar ook een leerschool. We zitten hier dicht op elkaar en dan ga je je ook storen. Zoë reageert dat ze het gevoel heeft dat ze daar niet goed uit kan komen. Het gaat steeds zo, terwijl ze een op en neergaande beweging maakt. Volgens Martin is heel het leven zo. Als je verwacht dat je steeds pieken hebt wordt de teleurstelling ook steeds groter. Zoë geeft dan toe dat ze leip wordt van al het gepraat. Ik heb niet het gevoel dat ik er energie uithaal maar dat het energie zuigt. Dus dat ik niet mijzelf ben en dat ook niet wordt. Martin vraagt daarna of ze echt mee zou doen aan het programma ex on the beach. Ja antwoordt Zoë, ik ben meer zo’n type als hun. Normaal heb ik echt schijt maar nu denk ik echt laat maar. En ik kan er niet tegen dat ik wel gewoon eerlijk ben en ik kan er niet tegen dat hij (Nadir) over je l*lt. Dat vind ik gewoon raar. Martin vindt dat ook lief. Dat waardeer ik ook. Het gaat er mij meer om dat je acties gevolgen hebben.

Ik heb gewoon het gevoel dat als ik hier uitkom het negatief is gaat Zoë verder. Wees gewoon jezelf zegt Martin. Maar zoveel mensen hebben commentaar aldus Zoë. Martin adviseert haar om dat eens los te laten. Iedereen zeikt gewoon en dat maakt me ook boos zegt Zoë emotioneel. Ik kom hier om lol te maken en we zitten hier te schreeuwen over een f*cking gitaar. Ik snap gewoon niet wat ik hier doe. Martin denkt dat iedereen zich dat wel eens afvraagt. Je bent nou eenmaal een flapuit, dat maakt jou. Je maakt alleen wel onrust door je acties. Dan krijg je wel onrustig in een groepering waar je nergens heen kan en een spelelement heeft. Laat ons zien wie die Zoë is. Zoë zou graag willen dat Martin een gesprek aanvraagt. Martin gaat dat doen en geeft Zoë een knuffel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter