Home » Martin wil dat Jeffrey wordt aangepakt op zijn gedrag en wacht nog met zijn vertrek

Martin wil dat Jeffrey wordt aangepakt op zijn gedrag en wacht nog met zijn vertrek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin heeft eerder een flinke aanvaring met Jeffrey gehad. Martin is hierdoor te neergeslagen en denkt zelfs na over een vertrek uit een jaar van je leven. Deze middag ligt hij met enkele deelnemers te praten over dit voorval.

Ik voel me niet verslagen zegt Martin tegen Leila en Babette. Ik geef niet op, het staat los daarvan. Ik geef juist niet op dat is waar ik voor sta. Ik weet waar ik voor sta en wat mijn normen en waarden zijn. Ik wacht morgen nog even die coachgesprekken af. Is dat goed, anders ben ik gone. Leila denkt dat als hij vertrekt heel veel mensen nog niet weten wie Martin is. Eerst ging alles over het management en nu konden we jou als persoon leren kennen. En dat is tekort. Als je nu weggaat… ik denk dat je de echte Martin nog niet hebt laten zien. Marciano had het op zijn beurt anders aangepakt. Persoonlijk aangepakt en niet op de manier zoals het ging. Martin laat dan weten dat hij het jammer vindt dat er niet wordt ingegrepen. Buiten de deuren kan je mensen daarvoor aanklagen. Smaad en laster he voegt Wanda eraan toe. Snap je gaat Martin verder, Daarna wordt de livestream onderbroken… Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter