Home » Madeleine en Wendy hebben ruzie, Madeleine is teleurgesteld in haar

Madeleine en Wendy hebben ruzie, Madeleine is teleurgesteld in haar

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Madeleine en Wendy kunnen het de laatste tijd niet zo heel goed meer met elkaar vinden. Madeleine besluit het gesprek aan te gaan al snel ontstaat er een ruzie tussen de twee.

Madeleine zegt dat ze het geschreeuw en getetter van Wendy niet trekt. Dat kan antwoordt Wendy kwaad, jij velt een oordeel en ik word niet voor niks boos. Ik word beoordeeld op iets wat niet waar is! Niemand komt naar mij toe om te vragen hoe het is gegaan. Er wordt een roddel in die loods gel*lt en daar ben jij vanuit gegaan. Terwijl jij tegen mij zei dat je altijd eerlijk was. Madeleine ontkent dat en Wendy vindt dat ze dat niet is. Ik word boos omdat ik niet van jou had verwacht dat je niet eerst naar mij toe zou komen gaat Wendy verder. Vanaf die tijd laat ik het dan gewoon zo, ik had dat niet van jou verwacht. Jij was ook zo boos op iedereen reageert Madeleine. Je moet niet een kant de schuld geven dat ik mij anders ben gaan gedragen gaat Wendy verder. Misschien  doe je het zelf ook wel. Ik ben het vertrouwen in jou kwijt geeft Madeleine toe. Ik tetter misschien wel maar ik loop niet achter mensen l*llen zegt Wendy. De twee kibbelen nog even door, het gaat over het voorval van Nadir en Wendy.

Uiteindelijk zegt Madeleine dat ze altijd open en eerlijk is. Ik was teleurgesteld in jou. We spraken veel met elkaar en ineens was dat weg. Ik heb gezegd waardoor dat komt antwoordt Wendy. Ik heb jou niet genaaid dat heb jij bij mij gedaan. Het contact was gewoon weg zegt Madeleine vervolgens. Wendy vindt dat logisch, jij gaat achter mijn rug dingen aannemen terwijl je nooit persoonlijk naar mij toe bent gekomen. Jij hebt het tegen mij gedaan, dus wie mag er teleurgesteld zijn? Ik en niet jij! Jij bent van een roddel uitgegaan en je mening op aangenomen. Uiteindelijk hebben we het uitgepraat en ja toen is het helemaal verandert. Je moet niet zeggen ik ben teleurgesteld in jou want ik heb niks gedaan. Jij bent er die avond niet bij geweest. Madeleine zegt dat ze inderdaad aangenomen heeft dat ze met haar borsten in iemand zijn gezicht… ik geloofde die persoon. Dan mag ik toch teleurgesteld zijn in jou reageert Wendy. Hoe kun jij dan teleurgesteld in mij zijn? Jij hebt toch dat gedrag gedaan antwoordt Madeleine. Ik heb van alles gedaan zegt Wendy, er zijn hier dingen in de wereld gebracht. De twee kibbelen weer verder en Madeleine zegt op een gegeven moment dat ze Wendy kattig vindt. Wendy laat weten dat ze kort antwoord geeft en dat is niet kattig.

Madeleine vindt het oprecht naar dat ze zich zo voelt. Ik zie dat het je wat doet. Wendy begint te huilen en Martin komt erbij zitten. Hij zegt dat de persoon die aan haar bed kwam met er is een gele kaart een andere intentie had. Ik had een dichte envelop en ik zei alleen verzamelen. Omdat ik onzedelijk gedrag zou vertonen voegt Wendy eraan toe. Volgens Martin is dat ook psychologisch spel. Madeleine zegt dat het haar spijt als zij zich verraden voelde door haar. Dat is voor mij de reden om afstand te nemen geeft Wendy toe. Martin benadrukt dat er niemand tegen haar is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter