Home » Wanda vindt Wendy een bitch en Madeleine gaat echt niet weg als ze manager wordt

Wanda vindt Wendy een bitch en Madeleine gaat echt niet weg als ze manager wordt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zondag in een jaar van je leven gaat rustig voorbij. Na de ruzie met Madeleine en Wendy doet ieder zijn eigen ding. De meesten maken zich klaar voor de muziekavond die vanavond op het programma staat. Gert-Jan mag de boel aan elkaar praten, hij gaat deelnemers die dit willen ondervragen over het liedje wat ze hebben aangevraagd. Verder wordt er in de kas gewerkt en een aantal dames maken zich mooi voor vanavond.

Madeleine vertelt dat Wendy echt verdrietig was. Het was niet gespeeld. Ik hoop het reageert Wanda. Ze moet eens doorkrijgen dat haar achterlijke gedrag niet werkt. Hier wordt ze geconfronteerd door 32 andere mensen. Zoë hoort het aan en denkt dat ze over 2,3 weken kunnen helpen met haar koffer inpakken. Zij is ook de eerste waar ik tegen gelogen heb he zegt Madeleine verder. Ze zit ook altijd zo te staren als er een gesprek is merkt Wanda op. Als iemand zo op je aan het inpraten is over hoe de rest van de loods over je denkt ben je voor mij de grootste bitch die hier loopt. Ja zegt Madeleine, ze denken ook allemaal dat als ik manager word ik zoveel stress krijg, ik vanzelf de poort uitloop. Dus ik hoop dat iedereen mij kiest. Dat gaat echt niet gebeuren, nooit niet. Wanda vraagt zich af waarom je zoiets zou zeggen. Ze heeft op je in zitten praten en vervolgens is zij zielig. Buiten de loods had ze het zo slecht gehad. Het zou je kapster maar zijn. Ik denk dat zij haar positie ook wel een beetje voelt merkt Madeleine op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter