Home » Martin en Zoë hebben weer ruzie, volgens Martin gedraagt ze zich als een klein kind

Martin en Zoë hebben weer ruzie, volgens Martin gedraagt ze zich als een klein kind

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Martin en Zoë ruzie in de badkamer. Sinds de zoen tussen Martin en Mexx is de band tussen Zoë en hem stukke minder. Zoë vond de zoen niet oké en is erg boos geworden. Zoë heeft zelfs een gele kaart gekregen omdat ze Martin aangevlogen heeft.

Martin gaat de badkamer in waar Zoë ook is. Hij zwaait wat met zijn flesje richting Zoë. Zoë is daar niet blij mee en zegt kijkt uit he wat je doet. Pardon antwoordt Martin, gaan we nu hier heen? Wil je dit echt doen? Ik hoor nu dat je chagrijnig doet tegen mij omdat jij een gele kaart hebt gekregen. Je doet zo bij mij en dat hoef je niet te doen zegt Zoë. Wees boos op jezelf en niet op mij antwoordt Martin. Je hoeft je f*cking hand niet in mijn gezicht te duwen merkt Zoë boos op. Volgens Martin gedraagt ze zich als een klein kind en loopt weg. Mexx merkt wat later op dat ze misschien wel echt jaloers is en snapt niet dat ze de discussie aangaat als ze weet dat ze boos wordt. Zeker na die gele kaart die ze ontvangen heeft.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter