Home » Zoë en Mexx gaan in gesprek over het zoen incident

Zoë en Mexx gaan in gesprek over het zoen incident

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloot Zoë om het gesprek aan te gaan met Mexx. Zoë en Mexx hebben ruzie nadat Mexx met Martin gezoend had. Hier werd Zoë nogal kwaad over waardoor ze zelfs een gele kaart kreeg. De twee besloten er buiten even over te praten.

Ik wil sowieso mijn excuses aanbieden voor de dingen die ik fout heb gedaan begint Zoë. Dat ik misschien toch te lang door was gegaan op hetzelfde punt. Ik had beter weg kunnen lopen. Mexx antwoordt dat ze daar niet boos over is, ik dacht dat we het daar over gehad hadden. Het was ook wel besproken gaat Zoë verder, maar het was zo chaotisch die nacht. Martin kwam steeds, jij en anderen. Daarom zou ik in het vervolg weglopen en denken van oke ik heb het gezegd. Dat gedoe met Martin had niet mogen gebeuren maar dat ga ik niet hier bespreken dat is tussen hem en mij. Het hele verhaal hoeft ook niet opnieuw het is nu even belangrijk om te kijken hoe kunnen we vooruit en het gezellig hebben. Je bent nog steeds mijn vriendin, ik heb nog steeds een leuke klik met je. Ik wil niet dat als een van ons weg moet we elkaar vervelend aankijken. Dat is natuurlijk ook met Wanda en Kim die gaan ook met jou maar ook met mij. Ik kwam mijn excuses aanbieden, het is uit de hand gelopen. Je hebt niets fouts gedaan antwoordt Mexx. We hebben de dag naderhand bij elkaar in bed gelegen en erover kunnen lachen. Tuurlijk zegt Zoë maar ik werd de dag erop vroeg uit bed gehaald door Madeleine met een geschrokken gezicht. Je hebt een gele kaart, toen twee uur bij de zenderkamer. Ik negeerde jou niet, maar ik heb het een beetje stil gehouden ook omdat ik dacht van ja k*t weer een gele kaart. Ik ben de enigste. Mexx benadrukt dat als ze nog een gele kaart zou krijgen ze niet weg is, alleen in één maand. Ik was dat ook aan het uitzoeken gaat Zoë verder, maar ik dacht mijn ouders gaan dit ook allemaal zien dat met Martin dat ik hem bij zijn nek pakte. Het gevoel was niet oke, vandaar dat ik in bed ben blijven liggen en ik heb nagedacht, ik kan beter weglopen. Ik wil het nu niet meer over die avond hebben, ik wil van mijn kant sorry zeggen. Mexx vindt dat lief maar voor mij was het meer dat ik naar je toe kwam en je niet wilde praten. Dat je wel met Wanda en Kim sprak en dan hoor ik dat je wel boos was maar waarom? Ik weet niet wat ik verder fout heb gedaan. Was dat omdat ik met Martin gezoend had? Nee antwoordt Zoë, ik snap dat het jaloers over kwam maar dat is niet zo. Het was uit bescherming, ik maakte wel een grapje tussendoor dus ik snap dat het zo over kwam. Ik ging nog niet in gesprek omdat ik het gesprek goed over wilde laten komen. Ik wil het verhaal goed hebben en het er niet uit gooien. De twee praten nog lang door en uiteindelijk hint Mexx op een gesprek met Martin. Volgens Mexx komt Martin bewust nog niet naar hem toe. Stel jij flipt hem legt ze uit. Ja antwoordt Zoë, ik wil het met jou oplossen. Als het met hem niet goed komt is dat niet zo erg, jij bent mijn vriendin.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter