Home » Jeffrey wil geen tweede keus zijn, is zijn verliefdheid voor en wil alleen maatjes zijn met Kim D

Jeffrey wil geen tweede keus zijn, is zijn verliefdheid voor en wil alleen maatjes zijn met Kim D

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is er van alles gebeurt tussen Jeffrey en Kim D. De twee hadden ruzie, Kim D had daarna het gevoel dat Jeffrey gevoelens voor hem had en zelf weet ze ook niet hoe nu verder. Uiteindelijk gaan de twee in de loods bij elkaar zitten en hebben een lang gesprek.

Ik vind het niet zo leuk van vanmiddag begint Kim D het gesprek met Jeffrey. Maar ik snap dat jij het ook niet leuk vindt. Ik hou het nog netjes reageert Jeffrey, ik zeg niet alles wat ik denk. Ook naar je thuisfront doe ik het heel netjes. Nogmaals, ik ben niet een of andere vleesvervanger voor een jongetje van drie weken. Kim D benadrukt dat hij dat zo niet moet voelen. Jij bent echt mijn maat hier, je bent alles voor mij hier. Misschien werd het iets te close en is het juist goed dat dit gebeurt is. Dat is het voor mij ook antwoordt Jeffrey, dan is het voor mij ook prima en gewoon klaar. Waarom ben je meteen zo hard vraagt Kim D zich af. Een stukje zelfbescherming laat Jeffrey weten. Ik ben absoluut geen tweede keus. Kim D herhaalt dat hij dat zo niet moet voelen maar volgens Jeffrey ging het die kant wel op. Dat heb je misschien zo gevoeld maar dat is echt niet de bedoeling gaat Kim D verder. Ik dacht dat we nog goed naar elkaar bleven communiceren en dat met Rupert is misschien een messteek in je rug geweest wat echt niet zo bedoeld was. Jeffrey vond dat de druppel en dan is het klaar. Je zei dat ik me meer moest mengen in de groep antwoordt Kim D. Daar heb ik moeite mee gehad en dat weet je ook. Dit is van niks naar extreem merkt Jeffrey op en Kim D zegt dat ze dat zo niet ziet. Ik zeg niet wat je wel en niet moet doen benadrukt Jeffrey maar als je dit doet is het voor mij klaar. Je moet doen wat je wilt maar voor mij is dit dan het einde. Dan kunnen we toch wel goede maten blijven vraagt Kim D. Zeker zegt Jeffrey, als dat het is is dat het. Het was voor mij absurd en zeker als je eerder tegen mij aan lag. Kim D denkt dat hij het verkeerd heeft geïnterpreteerd. Klopt zegt Jeffrey maar dan schakel ik gevoelens uit en dan komt dat ook nooit meer. Ik heb je hier heel hard nodig zegt Kim D. Iedereen slaapt toch met iedereen? Behalve ik zegt Jeffrey, ik doe dat niet. Doe lekker je ding, dan schakel ik die bepaalde gevoelens uit. Je weet toch dat ik een vriend heb merkt Kim D op. Ik ga ook nergens op in zegt Jeffrey, zoek het uit. En als hij doorgaat kom dan niet met mij als tweede keuze. Volgens Kim D is het een moeilijke situatie en het is niet zoals thuis. Het is duidelijk zegt Jeffrey, ik vind het allemaal prima.

De twee kibbelen nog lang door, Jeffrey wil geen close vrienden meer zijn. Ik heb je ook gezegd laat me met rust, dat duurt 1.5 dag. Kim D zou het jammer vinden dat alles weggaat wat ze hadden. Dat is dan zo antwoordt Jeffrey. De definitie van maten is anders dan bij jou. Dus vooral lekker kussen knuffelen met anderen maar niet met mij. Het interesseert me nu geen fluit meer. Ik ben geen tweede keus benadrukt hij. Kim D vindt het goed dat hij het aangeeft en ze een paar stapjes terug doe. We moeten met twee benen op de grond  blijven staan hier benadrukt Jeffrey. Kim D vindt het moeilijk, ik kan hem niet spreken, ik kan niks. Ik kan je niet ontlopen, ik heb je hier echt nodig. Je bent mijn maat. Jij snapt wat ik bedoel en ik zou het erg vinden als dat weggegooid wordt. Wat jij denkt is iets meer als maten reageert Jeffrey. En dat is het begin van het einde. Het is het begin van iets geweldigs maar ik heb er op deze manier geen zin in. Het is alles of niets. Ik zit nu in een dubio gaat Kim D verder. Misschien moet het nu stoppen voordat het te ver gaat. Jeffrey laat weten dat ze zelf antwoorden moet vinden. Ik heb gewoon de knoop doorgehakt, maten is maten. Kim D vraagt of hij verliefd is op haar. Jeffrey antwoordt dat hij het net voor is. Of niet, misschien grijp ik daarom nu wel in.

Het gesprek blijft aanhouden, het komt erop neer dat ze wat meer afstand nemen van elkaar maar nog wel maten blijven. Als Kim D uiteindelijk in bed ligt komt Jeffrey toch even naar Kim D. Zijn we weer maten vraagt Kim D. Sure antwoordt Jeffrey, waarom niet dan? Besties vraagt Kim D. Daarom zegt Jeffrey en Kim D geeft hem een knuffel. Ik kan nu echt weer super goed slapen merkt ze verder op. Ik kan niet zonder jou, echt niet. Jeffrey denkt van wel, volgens mij ben ik gewoon duidelijk. Ik heb het nu nog netjes gedaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.3]

Laat een reactie achter