Home » De groep komt bij elkaar om de voeding en management van Jeffrey te bespreken

De groep komt bij elkaar om de voeding en management van Jeffrey te bespreken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er een bespreking ingelast, dit omdat er flink wat onenigheid en rumoer ontstaat over het management van Jeffrey en de hoeveelheid eten.

Het voorval van de frikandellen wordt er als eerste bijgehaald. Volgens sommigen was het simpelweg te weinig, anderen vinden het juist weer zonde dat er zoveel frikadellen gepakt zijn. Janet vraagt zich af wat er nu gedaan kan worden zodat het beter wordt. Ik weet dat er geld uitgegeven wordt aan gereedschap, haarproducten, weet ik veel wat. Ik zou graag willen weten wat er uitgegeven wordt. Waarom moeten we luxe producten hier hebben? Met wat voor instelling kom je hier dan? Marciano merkt op dat er gewoon geld is en Janet weet het niet dat wil ik van de manager te weten. Jeffrey merkt op dat de vraag ook direct gesteld kan worden. Jullie lullen maar, hebben jullie een moment geen eten gehad? Nee, jullie maken jullie zelf helemaal gek en druk. Dat probeer ik jullie in te laten zien. Ik probeer de groep tevreden te stellen, het is niet alleen een evenement van 50 euro en drie keer per dag eten. We kunnen en, en, en, en. Op een normale en verantwoordelijke manier. Janet vraagt zich af waarom er dan zoveel geklaagd wordt en Jeffrey zegt dat hij dat niet weet. Daarom zit ik ook hier. We hebben nu eten tot en met donderdag en 850 euro over. Daar redden het nog 10 dagen mee als we gewoon normaal doen. Dus dat is tot volgende week zaterdag. Wil dat zeggen dat we niets meer verdienen? De zoemer gaat altijd wel een keer. Als we de verdienopdrachten serieus aan blijven pakken verdienen we altijd geld. Dan kunnen we ruimer leven als het maar normaal is. En dan is het aan mij om te zeggen de ene keer jij de andere keer jij. Gereedschap, volleybal net, tafeltennis tafel, een dartbord, het komt er allemaal aan! Rustig aan, alle verrassingen hierbij naar de klote. Eunice vroeg hoe komen we de minderen dagen makkelijker door. Dat is door te investeren in dingen waarmee je bezig bent gaat hij verder. Er is één dag geweest dat er geen eten was, toen hebben we schoongemaakt. Als we bezig blijven ben je niet met eten bezig. Mochten jullie het beter weten, zing het nog even twee weken uit. Stel je verkiesbaar en ga ermee aan de slag.

Janet neemt weer het woord, volgens haar wordt er ook gemopperd over diegene die bier, wijn, dit en dat hebben. Volgens Jeffrey heeft de groep niet gestemd voor openheid, eerlijkheid en transparantie. Maar dat ben ik ten alle tijden. Als je een vraag hebt krijg je gewoon duidelijk en kort antwoord. Als je het met het antwoord niet eens bent, dat kan. We zitten maar te klagen. Marciano wil meer duidelijkheid over wat de groep te eten krijgt, er staat niets op het bord. Madeleine vraagt zich af waarom Jeffrey altijd zo sarcastisch moet doen. Jeffrey antwoordt omdat de rest dat ook naar hem doet. Er staat niets op het bord maar je grijpt niet mis. Ik wilde verrassingen doen maar dat kan hier niet. Alles moet duidelijk in kaar worden gebracht. Daar stoppen we mee geen verrassingen en grapjes meer. We gaan gewoon twee keer per week weer zitten om te lullen. En we schrijven alles weer op. Ruben neemt daarna het woord en zegt dat Jeffrey bij elkaar meer geld heeft binnengekregen dan Martin en Madeleine toen ze manager waren. Jeffrey is niet transparant. Transparant is zeggen dat je iets gaat doen en niet achteraf. Je bent bezig met persoonlijke verdiensten door te zeggen kom naar me toe dan kun je wat krijgen. Die heeft dit gekregen, die heeft dat gekregen. En wat krijg je dan? Iedereen voelt zich tekort gedaan. Er zijn mensen die hun stem te laten horen. Er is teveel geld en dat zorgt ervoor dat iedereen niet weet wat er met het geld gebeurd. Wij hebben dat geld binnen gebracht en hoe je dan vanmorgen met de eer aan het strijken was niet kunnen. Dat speelt bij heel veel mensen. Jeffrey antwoordt dat ze het nog ander halve week vol moeten houden. Ik ga verantwoordelijke keuzes maken, we gaan opbouwen en groeien naar. Dit is mijn manier. Ik probeer de drempel te verlagen door te zeggen heb je wat tekort kom naar mij toe. Dat wil niet zeggen dat jij 200 euro iets aan kan schaffen. Ik praat altijd in wij, ik cijfer mij constant weg.

Eunice wil als eerste een applaus voor de show die Jeffrey gegeven heeft. Niemand klapt mee en Jeffrey gaat staan, hij is het er niet mee eens. Eunice gaat verder, hij had het ook anders gekund, iedereen in een keer vragen wat hij of zij nodig heeft. Je creëert verwarring tussen iedereen. Jeffrey gaat er tegenin en Eunice merkt op dat hij niemand uit laat praten. Met je grote ego. Sasha vraagt zich af of Jeffrey het gecreëerd heeft of ze het zelf ook niet doen. Je kunt het niet op een persoon afschuiven. Eunice vraagt zich af wie er ontevreden is er wordt niet echt op gereageerd. Wanda vindt dat er meer geld mag naar voeding, dat heb ik al eens gezegd. Het is opbouwen en groeien benadrukt Jeffrey. Als je alles maar inkoopt en weg moet gooien vind ik onzin. Ik vind eten belangrijker als tabak benadrukt Wanda. Volgens Jeffrey heeft ze daar gelijk in, achter alles zit een idee. Daarom hebben we nooit te kort, we kunnen en, en, en, en. Janet vraagt uiteindelijk over het dagbudget voor voeding omhoog kan. Jeffrey vraagt zichzelf af waarom er altijd naar budget gekeken wordt. Maak een leuk menu en dan kijken we pas verder. Dan ontstaat er een discussie over de hoeveelheid, een enkeling komt namelijk te kort. Uiteindelijk wordt er besproken dat alles in de keuken gezet wordt en mensen zelf kunnen pakken. Ook wordt er besproken dat de weekvergadering weer terug komt. En daarna zit de lange vergadering erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

Laat een reactie achter