Home » Jeffrey en Isaac bespreken de groep het zijn een stel hypocrieten en de deelnemers krijgen vitamines

Jeffrey en Isaac bespreken de groep het zijn een stel hypocrieten en de deelnemers krijgen vitamines

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Jeffrey en Isaac hebben het over afgelopen avond, de bespreking over eten en het management.

Soms moet je dingen gewoon laten gebeuren merkt Jeffrey op. Sowieso antwoordt Isaac en Jeffrey vertelt verder dat er geklaagd wordt maar ondertussen wel besteld wordt wat ze willen. Isaac antwoordt dat dat het hele ding is. Je zou daar een streep moeten trekken, al die huichelaars die niet hun f*cking mond open trekken… Stel hypocrieten, echt waar. Daarna begint Isaac over kamer drie. Daar zit volgens hem het broeinest. Ze hebben zelfs twee namen genoemd die op de lijst moeten komen staan: Wendy en Esther. Weet je wie ermee kwam? Kenzy en Wanda. Die bepalen alles reageert Jeffrey. Ik zei ook al zijn jullie er nu al mee bezig gaat Isaac verder. Hebben jullie niet geleerd van de vorige keer? Hoezo zijn jullie er nu al mee bezig? Je weet niet eens wanneer het gaat komen. Als je nu al gaat bla, bla, bla gaat het mis. We hebben het zelf in de hand om het een broeikast te laten worden merkt Jeffrey op. Als je serieus bekijkt zijn het er maar vijf. Ze kijken alleen korte termijn. Ik zou Madeleine doen. Die is een partij negatief. Maar ik zou de opdracht afwachten. Sowieso zegt Isaac, ze gaat met alle winden mee. Het weet niet wat het nou zegt. Zo chaotisch.

En vandaag heeft de groep het vitamine pakket gekregen wat ze tijdens een eerdere verdienopdracht gewonnen hebben. Er zit van alles in waaronder magnesium, vitamine D3 en een alles in een tablet. Rupert verdeelt alle spullen zodat iedere deelnemer dezelfde hoeveelheid krijgen. Ook zijn er nog wat tabletten die goed zijn voor de haren, deze worden later uitgedeeld. Verder zien we een aantal deelnemers schoonmaken, wordt er in de keuken gewerkt en wat gekletst. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Nick 20 november 2022 - 11:50

Wat is die Mirthe egoïstisch zeg, kan alleen maar aan zichzelf denken en wat ze zogenaamd te kort komt. Mevrouw jat kaas uit de koelkast ’s nachts, steelt stroop voor in de thee, strooit kruiden op haar hand om gewoon af te likken. En ze voelt zich direct overgeslagen en gepasseerd als een ander iets krijgt.
In het begin vond ik haar nog leuk, lief en schattig maar wat heb ik me daar in vergist. Ze leeft compleet in haar eigen kleine wereldje en heeft geen enkel besef hoe de wereld in elkaar steekt..
Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat ze daar een flinke wake up call krijgt en geconfronteerd wordt met haar eigen gedrag zodat ze inziet dat de wereld niet alleen om haar draait en dat mensen verschillend zijn en dus ook verschillende behoeftes hebben.

Beantwoord

Laat een reactie achter