Home » Kim praat met de regie en sinterklaas voorbereidingen in een jaar van je leven

Kim praat met de regie en sinterklaas voorbereidingen in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zaterdag verloopt vandaag zeer rustig in een jaar van je leven. Zo heeft Jeffrey een gesprekje met Mexx die zich de laatste dagen niet zo lekker voelt. Mexx laat weten dat ze er wel om kan lachen. Het is even… ik weet niet. Ben je alleen niet lekker door dat gezeur vraagt Jeffrey. Nee ik weet niet antwoordt Mexx. Ik was gisteren gewoon ineens niet fit. En dat is nu nog steeds. Misschien is het een goede off day merkt Jeffrey op. Misschien omdat je al enige tijd op je tenen liep. Ja dat is ook zo antwoordt Mexx, ach ja komt goed.

Verder zijn de deelnemers druk aan het knutselen. Dit weekend staan er verschillende sinterklaas activiteiten op het programma. De deelnemers knutselen in groepjes pietenmutsen, er worden pepernoten gebakken. Verder heeft Kim “achter” nog een gesprek gehad over het voorval met Esther waar ze uiteindelijk een gele kaart voor kreeg en dat er nog 10.000 euro van de prijzenpot ging. De persoon met wie ze sprak kon om een uitspraak erg lachen. Het was een oprecht goed gesprek vertelt ze verder aan Djedi en Wanda. Wanda begrijpt het wel dat ze een gesprek heeft gehad. Als je in een andere persoon veranderd die je niet wilt zijn door een bepaalde plek is het wel een automatische reactie om weg te gaan van die plek. Maar ik weet ook hoe graag jij hier wilt blijven en zijn. Het is niet echt wegrennen maar het probleem veranderd niet want het komt uit jou. Kim laat weten dat hij het nooit bij iemand heeft, behalve haar stiefvader. Dus nu is het heel raar. Ik ben wel blij dat ik het nu heb gezegd.

Jeffrey heeft ook nog een plan, hij wil tijdens de weekvergadering van volgende week iets voordragen. Hij wil het bankje voor het manager kantoor gebruiken voor deelnemers die met rust gelaten willen worden. Deelnemers die op dat bankje zitten moet je dan gewoon even laten. Sasha vind dat een heel goed plan en Jeffrey besluit het volgende week in de groep te gooien. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

1 Reactie

Cisca 27 november 2022 - 11:26

Mexx denkt dat ze nu al de verschijnselen van een zwangerschap heeft, zielig kind ! Hoelang is ze nu misschien overtijd, één week ? 😉

Beantwoord

Laat een reactie achter