Home » Jeffrey blijft zich negatief voelen in een jaar van je leven

Jeffrey blijft zich negatief voelen in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de teleurstellende verdienopdracht  van vandaag zijn veel deelnemers bezig met de voorbereidingen voor de modeshow van Mirthe die vandaag op het programma staat. Er wordt kleding gemaakt en de laatste dingen aan het decor. Verder is Babette bezig voor haar presentatie die ze vanavond moet houden. Jeffrey en Jasper staan buiten. Jeffrey zit sinds hij geen manager meer is niet zo lekker in zijn vel.

Er is altijd wel wat te zeiken merkt Jasper op. Ik heb gewoon zin om me de man te voelen en die vooruitzichten zijn hier niet zo antwoordt Jeffrey. Gewoon je kent het wel, dat je wereldse projecten doet, continu boven jezelf blijven presteren. Zit ik vanavond weer naar plastic vuilniszakken te kijken doelend op de modeshow. Het is leuk voor een ander maar het interesseert me werkelijk niks. En je moet er nog verplicht bij zitten ook anders distantieer je je van de groep. Berend komt er continu mee weg maar als ik het doe… Ik weet precies wat je bedoeld antwoordt Jasper op zijn beurt. En dan weeg je die k*t momenten nog zwaarder aan. Ja gaat Jeffrey verder. Bijna doorslaggevend, ik maak geen overhaaste beslissing of uit emotie maareh… bleh! Je kon dit dit wel verwachten na het management merkt Jasper op en Jeffrey zegt daarop dat hij zijn hoge pieken en diepe dalen van te voren al in kon schatten. Over een week zit je weer in dat achterlijk luie ritme. Ik schaam me kapot voor die houding. Ik snap wel als de rest van de maatschappij zegt kijk die achterlijke randdebielen daar zitten die geen zin hebben om te werken. Zo komt het ook over. Ik ben daar niet mee bezig antwoordt Jasper en Jeffrey zegt van wel. Ik heb geen zin om zo over te komen want dat is niet zoals ik ben. Ik ook niet zegt Jasper maar ik probeer me zo niet neer te zetten. Ik zie zelf wat hier gebeurt merkt Jeffrey op. Jasper zegt dat hij het zich weinig aantrekt, ik zit hier voor mijn spel. Ik ga nu ook de afgelopen vijf jaar door mijn hoofd laten spelen gaat Jeffrey verder. Kijken waar ik mijn kansen heb laten liggen. Als ik dan het einde van de maand naar huis ga dan heb ik dat. Volgens Jasper is dat een goede afleiding want als je meer gaat nadenken des te erger het wordt. Volgens Jeffrey wordt er maar geklaagd om niks heel de dag, Jasper adviseert afleiding te zoeken in de dingen die hij leuk vindt.

Ik ga eerst eens nadenken over wat ik nou echt wil zegt Jeffrey dan. Op dat punt stond ik toch al in mijn leven.  En dan die podcast. Jasper lijkt dat een hele goede, ik kijk er naar uit om het te horen. Een andere vorm van diepte interview. Ik weet goed waar ik mee bezig ben gaat Jeffrey verder en ik weet ook goed hoe het hier is. Als ik in het spel duik kan ik winnen maar het is nog te vroeg. Het is niet het spel. Jasper is het daarmee eens, het is wachten. En tot die tijd zitten we naar gouden jampotjes te kijken met waxinelichtjes erin voegt hij er sarcastisch aan toe. Ik zit voor mijn gevoel naar 58 theater shows te kijken. Uiteindelijk komt het wel goed, ik moet er altijd even doorheen. Dat komt omdat ik gewoon bekijken zoals het is en het is niet rooskleurig. Je bekijkt het inderdaad realistisch antwoordt Jasper. Maar er is wel een reden waarvoor je je hebt opgegeven, dat is niet verandert. Het is alleen een lange game. Ik had het anders voor mij gezien zegt Jeffrey. Daar heb ik me wel bij neergelegd. Ik voel mezelf hier gewoon kansloos geeft hij toe. Ik heb geen k*t te doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

3 Reacties

Yvonne 8 december 2022 - 17:30

Ga maar fijn naar huis want jij bent een naar iritant mannetje daar en denkt dat je boven iedereen verheven staat en weet je je bent niks meer als een ander want we zijn allemaal mensen ,van mij mag je gaan en dan moet je eens fijn in de spiegel gaan kijken en hopenlijk Kim je er dan ooit eens achter dat jij niet boven anderen staat!!!

Beantwoord
Floor 8 december 2022 - 18:00

Volgens mij heeft Jeffrey geen dip maar gewoon een gigantische kater nu hij niet meer stiekem de hele tijd kan drinken.

Beantwoord
Cisca 9 december 2022 - 11:33

Het lijkt net alsof Jeffrey gedwongen is om mee te doen. Ik denk dat hij het mist om de hele dag te zuipen, zielig figuur.

Beantwoord

Laat een reactie achter