Home » Isaac roept de groep bij elkaar voor een stelling over de 1000 euro cadeaukaart

Isaac roept de groep bij elkaar voor een stelling over de 1000 euro cadeaukaart

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is aangebroken in een jaar van je leven. Vandaag zijn de deelnemers druk bezig met het versieren van de loods. Het is immers bijna kerst. Gisteren kreeg de groep al een deel van de bestelde kerst spullen waaronder twee kerstbomen. Jan-Willem en Erik zorgen ervoor dat deze rechtop kunnen staan. Verder worden er figuurtjes op de ramen gemaakt met sneeuw en worden er kerstballen geknutseld. Ook zijn de boodschappen geleverd, er is alleen één probleempje de negen broden die Isaac besteld had zijn niet leverbaar… Maar daar vinden ze wel wat op aldus de manager.

Nog wat later roept Isaac de groep bij elkaar om wat te overleggen. Ik dacht voor we met het boksen beginnen en het Zalando verhaal hebben we ook nog het primera verhaal. Erik heeft een stelling en ik heb er ook over nagedacht. Mijn doelstelling is om de huishoudpot zo hoog mogelijk te houden. Om te kijken om van december een topmaand te maken. We hebben een primera kaart. Je kunt per persoon 35 euro geven, we kunnen ook voor 1000 euro iets bestellen voor de loods. En Erik vertelt dat je er ook de prijzenpot mee kunt beschermen. Je kunt ook zeggen de dingen die we van de prijzenpot bestellen dat je een deel van die primera kaart haalt. Er zit ook Zalando bij. Ik denk dat het vrij reëel zou kunnen zijn omdat er 40% op rood stond om geld van de prijzenpot te pakken, 400 euro van de primera bon besteed. Dan hou je nog 600 euro over die je kunt verdelen. De stelling is gaan we iets van de prijzenpot beschermen met die kaart. En Isaac voegt eraan toe om als die 1000 euro verdeeld wordt er 10 euro afgehaald kan worden. Dan hou je 280 euro over, je zou dan voor 280 euro drank, frisdrank kunnen kopen voor kerst en nieuwjaar. Dat betekent dat de huishoudpot 280 euro bespaard.

Isaac somt daarna de eerste stelling op, gaan we van de primera keuze cadeaukaart 10 euro eraf halen zodat we drank in kunnen slaan voor de feestdagen, ja of nee? Iedereen stemt op ja. Dat is duidelijk zegt Isaac, 25 euro per kaart en 10 euro gaat naar de huishoudpot. Isaac is blij met het resultaat. Daarna is het tijd om de loods verder in kerst sferen te versieren en is het tijd voor de boksles. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

1 Reactie

Floor 17 december 2022 - 21:21

Hoe saai is dit…. ik kijk bijna niet meer en daarom lees ik wel deze updates maar het is echt niet normaal saai, zo jammer.

Beantwoord

Laat een reactie achter