Home » De deelnemers komen bij elkaar voor de eerste weekvergadering op maandag

De deelnemers komen bij elkaar voor de eerste weekvergadering op maandag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers komen op deze nieuwe dag bij elkaar voor een weekvergadering. Dit is de eerste keer dat de vergadering op maandag is. Het leek manager Isaac handig om voortaan op maandag de bespreking te houden.

Zodra iedereen er is neemt Isaac het woord. Ik zal gelijk een update geven met betrekking tot de huishoudpot. Die staat nu op 700 euro. We hebben vandaag ook nog eten, boodschappen zijn besteld. De feestdagen en de kerstmarkt staan voor de deur. Ik heb een rekensom gemaakt. De kerstmarkt heeft een budget van 120 euro. Dan is er heel de dag voldoende eten en drinken. Dan is er 24 december een kerstavond/mis van Esther, dat is 30 euro extra. Dan heb ik voor 25 en 26 december 150 euro. Dat is exclusief drank. Dan kom ik uit op 250 euro om nog drie dagen te vullen. Ik verwacht wel dat we nog een verdienopdracht krijgen. Als we die wel krijgen vullen we her en der aan. Woensdag is de dag van het niet eten maar die donatie is daar nog niet in berekend. Woensdag eten we dus niet, het geld gaat dan gedoneerd worden aan de voedselbank. Of iets anders voegt Babette eraan toe. Moraima heeft ook een stichting voor mensen uit de Dominicaanse republiek. Dat is voor kinderen die niet naar school kunnen en ouders die weinig geld hebben. We helpen ze aan eten en kleding.

Isaac begint daarna over toiletartikelen. Het begint her en der op te raken, kom naar mij toe als er iets is. Dan zorgen we dat het aangevuld wordt voor diegene die het niet heeft. We zijn nu volop bezig met Zalando, wat ik zo meteen wil doen is iedereen nog een keer naar boven laten komen. Dan wordt er op de knop gedrukt en dan is het klaar. De primera zijn we nu aan het kijken hoe we dat kunnen gaan doen. We kunnen die bon het hele jaar gebruiken als het moet. We kijken nu hoe we het administratief rond kunnen maken want dat is best wel een ding. Daarna is het tijd voor het volgende punt, oud en nieuw. Isaac denkt dat er een stelling moet komen wat ze gaan doen. Daarna begint hij over de kopjes, er gaan er veel stuk. Hou er rekening mee, het is zonde. De presentaties staan weer voor de deur, Bern doet dit dinsdag en Djedi donderdag. De muziekbox wordt regelmatig aangevraagd, we moeten een keuze gaan maken welke dagen er muziek is. De vrijmibo mag van mij zonder muziek zodat we met oud en nieuw muziek hebben. Jeffrey heeft vandaag een podcast in kamer 4. Hou even rekening met elkaar qua planning. De boodschappen kunnen niet tijdens kerst en nieuwjaarsdag besteld worden gaat Isaac verder. Daar moeten we rekening mee houden. Daarna vraagt Leila over hout hoe het daarmee staat. Volgens Isaac moet er efficiënter gepland worden en niet stoken om te stoken. Als we er rekening mee houden kunnen we zes tot acht weken ermee doen.

Dan is het tijd voor de rondvraag. Zoë bedankt iedereen voor de roast en wellicht komt er nog een 2.0. Kenzy zegt dat er straks ook nog een boksles komt. Bern begint over de tondeuse, ik heb een nieuwe gekocht bij Zalando. Die is voor algemeen gebruik en mijn vriendelijke verzoek om deze niet te verstoppen. Eunice laat weten dat ze dagelijks kamer 4 nodig heeft om 10:00 uur. Dit is voor de Spaanse en ballet lessen. Erik begint over de records, we hebben de lijst wat ingekort van dingen die we mogelijk kunnen doen. En wat we voor januari kunnen doen, hier zijn al vragen over gesteld. Het snelste een banaan eten zonder handen, eten van augurken, drinken van tomatensaus, meeste kipnuggets in een minuut eten en zoveel mogelijk punaises binnen een minuut in een kurkbord doen. Ook kunnen er al dingen getraind worden: plank hoelahoepen, eieren balanceren op de rug van de hand, spruitjes eten, jumping jacks  in een minuut, kerstpak aantrekken, burpees in een minuut, fish and chips maken van 55 kg, geblinddoekt op een been staan, waterballonnen met je oksels kapot maken, opstapelen van pinda’s en kettingzaag balanceren op je voorhoofd. Met deze challenges kan geoefend worden. Jeffrey zegt dat hij gisteren een leuke dag gehad heeft. Vanmiddag gaat hij een podcast maken met Martin. Die  ligt morgen op tafel dan kan iedereen ernaar luisteren. Isaac  zegt daarna dat hij er met zijn allen een mooie kerstweek van wil maken.

Daarna is het nog tijd voor een stelling. Babette wil stemmen welk goede doel er gesteund gaat worden. De stichting van Moraima of de voedselbank. Isaac vindt het raar om te stemmen voor een goed doel. We gaan voor de voedselbank en daarna is het voor de stichting van Moraima. Babette is daar niet blij mee…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

1 Reactie

Yvonne 19 december 2022 - 12:18

Kan dat naar mannetje er niet uit die Jeffrey dat lui ventje moet je horen wie het zegt meneertje wil even weer zijn camera momentje ik gruwel van zulke mensen die niet echt zijn hij doet alles om zieltjes te winnen nou kerel van mij mag je gaan per direct

Beantwoord

Laat een reactie achter