Home » Jeffrey zou graag weer samen met Kim D willen slapen

Jeffrey zou graag weer samen met Kim D willen slapen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De relatie tussen Jeffrey en Kim D is over. Maar inmiddels lijken de twee toch weer naar elkaar te groeien. Tijdens de kerstmarkt had Jeffrey het moeilijk en Kim D troostte hem toen. Ook gaf ze hem toen kusjes. Afgelopen avond heeft Jeffrey gevraagd of ze samen zouden slapen. Kim D zag daar nog niets in. Vandaag besluiten de twee een rondje te lopen en de situatie eens te bespreken.

Jeffrey zegt dat Martin en Mexx elkaar alleen nog maar hebben. Wij hebben nog ons eigen ding. En daarom is het wel gezond, beter gaat het meteen goed mis in het begin. Ja sowieso antwoordt Kim D. Maar daarom wil ik nog even wachten met samen slapen. Dat is toch prima zegt Jeffrey op zijn beurt. Doen we het lekker op jou manier, helemaal super. Het komt vanzelf wel weer benadrukt Kim D. Al komt het niet voegt Jeffrey eraan toe. Dan is het raar wat je zegt gaat Kim D verder, dat het snel weer normaal moet zijn. Ik ga nergens meer vanuit verzekerd Jeffrey en Kim D denkt dat ze ook gewoon normaal kunnen doen zonder bij elkaar te slapen. Laten we eerst dat doen voor we weer bij elkaar gaan slapen. Gisteren was het ook de laatste keer dat ik het gevraagd heb merkt Jeffrey op. We zien het wel. Ja zegt Kim D, de volgende keer zal ik het wel vragen dan. We zien het wel herhaald Jeffrey, als je samenwoont of je dan ook 10 maanden op de bank gaat liggen. Nee zegt Kim D maar ik wil het gewoon echt zeker weten. Ik wil eerst de dag leuk doorkomen voordat ik dat überhaupt zeg. Jeffrey vindt dat het allemaal nergens over gaat en Kim D denkt dat ze totaal verschillende karakters hebben. Jeffrey denkt juist dat ze veel op elkaar lijken. Beide vinden wel dat ze steeds dichter naar elkaar toe groeien. Het kan gewoon rustig aan, we hoeven niet in een sneltrein te zitten benadrukt Kim D.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

1 Reactie

Eef 26 december 2022 - 22:31

Wat vreselijk voor de familie en vrienden van Kim om te moeten zien hij zij door de narcistische Jeffrey tot op het bot vernederd wordt en psychisch mishandeld wordt. Achter haar rug om spreekt hij respectloos over haar.
Toch probeert hij haar weer het bed in te krijgen.
Als dit toch met jouw dochter gebeurt op nationale televisie. Waarom wordt hier niet ingegrepen?

Beantwoord

Laat een reactie achter