Home » Esther spreekt Isaac aan over het stemmen op Berend

Esther spreekt Isaac aan over het stemmen op Berend

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond ging Isaac de deelnemers af om te inventariseren welke Zalando bestellingen al compleet waren. Toen Isaac bij Esther kwam besloot Esther met hem te praten over de eliminatie van Berend.

Even een vraagje over wat er is gebeurt begint Esther. Ik val je niet aan he benadrukt ze. Er zijn zestien mensen die op Berend hebben gestemd en acht op Rupert. Heb jij op Berend gestemd? Ja klopt antwoordt Isaac en vraagt op wie zij gestemd heeft. Esther laat weten dat ze voor Rupert is gegaan. Dat komt omdat wij een front hadden gemaakt. Oeh een front reageert Isaac, dat is gevaarlijk he. Ik vond het best wel jammer dat jullie ons niet ingelicht hadden waar jullie mee bezig waren gaat Esther verder. Jullie reageert Isaac verbaasd, dat snap ik even niet. Ik dacht dat jullie ook een front hadden gebouwd om Berend eruit te halen zegt Esther. Isaac antwoordt 0,0 daar hebben we niet eens over nagedacht. Ik ga alleen maar achter mensen aan die niets toevoegen aan de groep, die helemaal niks inbrengen, die niet in een groep horen, die uit de groep zijn, die niet betrokken zijn, die geen geld in het laatje brengen en die bewust van een paardje afstappen. Daar ben ik klaar mee. Dat was de reden waarom ik op hem heb gestemd. Het nekschot voor mij was dat je van het paard afspring, niemand is ziek. Niemand heeft mij gezegd dat hij ziek is, anders krijg ik een mail dat je niet hoeft mee te doen. Dat betekent dat je bewust… En dan vraag je me twee dagen later of je me wortels en komkommers kunt komen. Er zijn wel meer mensen die wat extra’s kunnen gebruiken. Dat is nu de reden dat ik mensen eruit ga halen die op die manier denken. Daar was ik niet van op de hoogte antwoordt Esther. Dat hoeft ook niet gaat Isaac verder want ik stem voor mijzelf. We stemmen altijd de verkeerde mensen eruit en soms moet je anders stemmen. We hebben iemand die sterk is weggespeeld, iemand die grijs is en iemand die het spel wilde spelen en nu iemand die minder in de groep ligt. Die zestien stemmen hebben niet met elkaar gesproken, dat is onmogelijk. Esther geeft toe dat ze dan gewoon fout heeft gestemd. Isaac denkt dat ook. Ik wilde het patroon wat er was wegtrekken, ik hoop dat iedereen scherp is. Wees betrokken bij de groep. Ook voor Rupert is het een waarschuwingsschot. Ik heb hem dat ook gezegd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter