Home » Zoë is bang voor haar positie en tactische gesprekken in de avond

Zoë is bang voor haar positie en tactische gesprekken in de avond

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond stond het talkshow programma avontuur van Gert-Jan weer op het programma. Dit keer waren Janet, Bern en Eunice te gast. Er werden verschillende onderwerpen besproken waaronder het vertrek van Berend. Verder wordt er nog gesproken over Zoë. Ze zou graag van kamer willen wisselen maar daar zijn Wanda en Kim niet blij mee. Zoë wil namelijk bij hun op de kamer liggen. Wanda en Kim praten er op fluistertoon even over.

Het gaat niet gebeuren zegt Wanda, ze heeft geen akkoord gekregen. Het is niet de bedoeling. Alleen in de kamer mag je van bed wisselen. Maar ik dacht ook al het gaat sowieso niet gebeuren want wij moeten onze plannen blijven bespreken zonder haar. Maar ik snap het want zij is als de dood. Volgens Kim schijt ze in haar broek. Tuurlijk gaat Wanda verder, ze heeft zich aangesloten bij Kim D en Jeff en ze dacht dat ze goed bij hen zat. Nu blijkt dat dat niet zo is. Dan schrik je je echt de tering. Jeffrey zei ook al dat hij blij was om dit te zien merkt Kim op. Volgens Wanda blijven ze qua aantal stemmen winnen en de twee zijn het erover eens dat er niemand meer bij gaat komen. Wat later hebben Mexx, Wanda en Kim het over deelnemers die de volgende keer geëlimineerd moeten worden. Er moet een goede afweging gemaakt worden tussen mentaal en fysiek vinden de dames. Esther haar naam wordt genoemd, Jan-Willem maar ook Erik en Janet. Kim stelt voor om eerst de zwakkere eruit te doen maar altijd twee namen te hebben.

Ook op de kamer van Gert-Jan wordt er gefluisterd over stemmen. Gert-Jan, Babette, Eunice en Wendy twijfelen of Rupert de eliminatieopdracht die Berend uit moest voeren wel zou halen. Tegen bedtijd heeft de kamer weer een tactisch gesprek. De kamer lijkt zich te richten om Wendy als manager te maken. Volgens Gert-Jan moet het doorbroken worden. En probeert Erik over te halen om die optie eens te bedenken. Je stemt niet tegen iemand maar voor iemand die eerlijk en transparant is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter