Home » Zoë is boos en verdrietig omdat niemand in de loods iets doet

Zoë is boos en verdrietig omdat niemand in de loods iets doet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de manager verkiezing waar Marciano nieuwe manager is geworden. Gaat de manager met Isaac en Jeffrey naar het kantoor. De mannen bespreken de stemming, volgens hen heeft “opa” (Jan-Willem) anders gestemd dan dat hij gezegd heeft. Volgen Jeffrey is dat wel informatie om mee te nemen. Daarna draagt Isaac alle belangrijke zaken over zodat Marciano weet hoe bepaalde zaken ervoor staan. Zo krijgen ze er nog 23 euro terug van de Jumbo. Momenteel is de huishoudpot 111 euro.

Daarna zien we Zoë in tranen. Ze is verdrietig en boos omdat volgens haar niemand in de loods iets uitvoert. Ik voel me achtergesteld snikt Zoë verder. Sasha doet altijd de was, 1 januari heb ik alles zelf gedaan. Ze heeft maar één was opgehangen. Ik was kapot! Ik ben wakker gebleven om de was af te maken. Ik heb gisteren er voor de eerste keer een grapje over gemaakt merkt Babette op. Dat komt omdat je binnenkwam en Erik ging vertellen wat hij moest doen met corvee. Dat had je al verteld. Ik heb vandaag zus en zus en zo gedaan. Dan maak ik een grapje om duidelijk te maken dat we een serieus gesprek hadden en jij begint over de was. Ik heb het gevoel dat ik altijd harder loop dan de rest gaat Zoë verder. En ik heb het gevoel dat ik altijd alles moet regelen, dat niks zonder mij kan. Volgen Babette komt dat ook omdat ze dat claimt. Je wilt het ook graag regelen maar als je je mond opendoet en vraagt of je mijn taak over wilt nemen dan maakt dat niet uit. Zoë vraagt zich af waarom mensen dat zelf niet zien. Babette biedt haar excuses aan voor het grapje maar ik wilde een punt wilde maken. Ik zie dat je voor iedereen moet zorgen. Maar je praat niet. Blijkbaar is die irritatie er wel. Volgens Zoë is het een zwijnenstal en niemand doet wat. Dat is niet alleen met schoonmaken, iedereen heeft commentaar. Het maakt me ook boos dat niemand ergens moeite voor doet. Alles is negatief en niks is goed. Wat je nu zegt is iets goed antwoordt Babette. Ik ben het ook met je eens. De dames praten er lang over door Babette vindt het ook knap dat ze het nu deelt. En volgens haar moet ze een nieuw doel krijgen zoals wimpers leren zetten. Om op die manier afleiding te krijgen en niet heel de tijd aan schoonmaken te denken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Marie 4 januari 2023 - 14:21

Jankerd bah bah

Beantwoord
Wim 4 januari 2023 - 16:05

Ze wordt beoordeeld op mister Basketbal, die niets overhield. Toen kreeg je de mis huil, daar groeide het boven het hoofd. Toen de ik kan alles beter man, zelfs veel geld over houden. En de laatste ach veel bla bla, kortom. Dit moet te overtreffen zijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter