Home » Jasper bedenkt een plan om te blijven er moet wel wat gebeuren anders gaat hij naar het wk motorsport

Jasper bedenkt een plan om te blijven er moet wel wat gebeuren anders gaat hij naar het wk motorsport

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Wanda aan Jasper mededeelde dat ze wat meer afstand gaat nemen kwamen de deelnemers bij elkaar voor een ranking de loods evenement. Jarige Kim en Sasha namen de presentatie op zich. Er werden verschillende vragen gesteld waarop één deelnemer uit de loods een top vijf moest doorgeven. Er werden verschillende vragen gesteld onder andere wie het bekendst wordt naar het programma, wie heeft de lekkerste kont en wie de meeste natte dromen heeft. Het ging er gezellig aan toe en er werd flink gelachen.

Na ranking de loods besloten Isaac en Jasper even buiten onder het genot van een vuurtje met elkaar te kletsen. Jasper zit niet zo lekker in zijn vel en dat weet Isaac ook. Je moet gewoon lekker bezig blijven en niet in die negatieve sh*t blijven hangen adviseert hij. Dat is de ene keer makkelijker dan de andere keer antwoordt Jasper. En zeker als je op het punt staat als je een afweging aan het maken bent. Dat wil niet zeggen dat je ongelukkig bent hier. Ik geef me een jaar op dus ik accepteer ook dat die momenten er zijn. Maar het moet wel een investering zijn op mijn motorsport. Een springplank naar mijn einddoel, mijn droom. Nu zijn we bijna halverwege en als ik het idee heb dat dat niet het geval is kan ik me beter gaan focussen op het wk in Heerenveen. Of ik moet met een goed plan maken, daarom vraag ik jou met wat kan ik hier doen om zeker te weten er alles te hebben gedaan om die springplank te kunnen creëren.  Het moet nu want anders heeft het meer zin om naar het wk te gaan. Volgens Isaac vliegt de tijd nu. We gaan nu richting 5 maanden, we zitten in februari op de helft. Wat wil je hier nog doen, wat kan je hier nog doen? Ik ben me nu stiekem aan het voorbereiden voor hierbuiten. Jij hebt je doel, je wilt wereldkampioen worden en motorcross oppakken. Dit is het keerpunt voor jou om dat te zeggen. Jasper zegt dat hij zich als sporter zichzelf heeft neergezet, kijk naar het boksgala. Je pratend hier neerzetten geeft geen kracht. Ik heb mezelf neergezet als een niet opgever. Maar dat is een klein moment, wat moeilijker is om motorsport op de kaart te krijgen zodat sponsoren zich aan mij kunnen verbinden. Binnenkort heeft hij zijn droompresentatie maar wil nog iets groters neerzetten. Het liefst zou hij een ijsbaan en een motor neer willen zetten. Het is uitzoekwerk en ik weet dat het mogelijk is. Maar er moet wel een meerwaarde aan zetten voor iedereen. Je moet het voor iedereen interessant maken benadrukt Isaac, mensen mee kunnen krijgen in jouw droom. Toen je vertelde over speedway had ik daar nog nooit van gehoord. Je moet het opbouwen in etappes. Maar geld is wel een ding geworden merkt Isaac op. Ik heb al een motor maar je moet er wat mee kunnen. Ook wil hij een beamer gebruiken voor zijn droompresentatie over zichzelf. Het is kort en krachtig waardoor je de eerste stap zet. Isaac denkt dat dat een goede stap is. De twee praten er nog lang over en Isaac denkt dat het een leuke investering zou zijn, zeker als er meer geld is. Je moet het verkopen en neem ze mee.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 2.9]

1 Reactie

Maria 19 januari 2023 - 18:38

Kan er minder Babette op de streams!

Beantwoord

Laat een reactie achter