Home » Kenzy heeft het plan om zonder overleg dingen van de huishoudpot bestellen

Kenzy heeft het plan om zonder overleg dingen van de huishoudpot bestellen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kenzy en Jan-Willem hebben zich aangemeld als aspirant manager, ze hebben zich verkiesbaar gesteld en één van hen neemt het management van Marciano over. Jan-Willem is vandaag druk bezig met het mogelijk management maar ook Kenzy is ermee bezig. Vanavond is er een debat en Kenzy heeft een speech / plan gemaakt die ze aan onder andere Kim voordraagt om alvast te oefenen. Tijdens het avondeten bespreekt Kim dit met Marciano.

Ze denkt dat ze heel ver komt begint Kim. Ze heeft Wanda en mij gevraagd of we haar willen helpen met haar communicatie. Als ze iets doet met haar weerwoord geven zeggen wij er wat van. Maar dan gaat ze er alsnog tegenin. Haar wil is wet benadrukt ze. Ze wil ook boeken bestellen. En als het geld toelatend is wil ze zelf beslissen welke boeken er worden besteld. Toen dacht ik daar ga je al. Ze gaat zelf kijken en kijkt vanuit haarzelf voegt ze eraan toe. Ze zou het niet overleggen, dat is wat ze zei. Marciano denkt dat ze het wel lastig kan gaan krijgen. De eerste week zal wel goed gaan. Kim is het ermee eens, ik denk dat ze het wel moeilijk gaat krijgen ja. Daarna vertelt Marciano dat Jan-Willem ook al verschillende gesprekjes gehad heeft. Ik heb tegen hem gezegd dat ik het gun maar dat ik mijn woord aan Kenzy gegeven heb. Hij begreep het wel en zei dat toen Eunice 15 stemmen kreeg de knop is omgegaan. Hij vindt dat ze niets verkeerds doet. En dan ziet hij Mexx en Martin niets doen en weinig stemmen krijgen. Kim begint over een plan wat er is om op Mexx  te gaan. Hij (Isaac) gaat kijken of zij ook op haar willen. Iedereen irriteert zich kapot aan die twee en Isaac zei dat hij iedereen mee kan krijgen. Let wel op dat er niet wordt omgedraaid antwoordt Marciano. Wanda begon erover laat Kim weten en Marciano snapt haar af en toe niet. We zijn gewoon een idee aan het bedenken. We gaan het wel zien. Marciano weet niet of iedereen zich aan hun irriteert. En Marciano denkt dat Martin dat ook aanvoelt. Hij zei tegen mij misschien moeten we het plan veranderen. Mmh zegt Kim, we zien wel…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter