Home » Kenzy roept de groep bij elkaar voor haar eerste bespreking als manager

Kenzy roept de groep bij elkaar voor haar eerste bespreking als manager

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag komen de deelnemers bij elkaar voor de eerste vergadering van Kenzy. Ze wilde eigenlijk al eerder vergaderen maar toen ging het alarm in de loods af. Tijd voor Kenzy als nieuwe manager om wat zaken te bespreken.

Kenzy heet iedereen welkom bij haar eerste weekbespreking. Na een hectische dag want we hebben alles uit de kast moeten halen, er zijn dingen niet bezorgd zoals brood. En de eerste verdienopdracht gehad. Was leuk, ik vind dat we het niet slecht hebben gedaan. Wel dat we meer hadden kunnen luisteren. En dan pas game plannen bedenken. Het was 250 en we hebben tot dinsdag ochtend over tot eten. Dan blijft er nog 50 euro over in de huishoudpot dat we ze dinsdag nog een keer kunnen laten komen. De grote schoonmaak, ik stel voor om die maandag met zijn allen te doen. Dit weekend hebben we ook een verjaardag en activiteiten. Wanda maakt een rooster. Dan had ik een idee en dat is dat er drie data zijn. Op elke data lijkt het me leuk als iedere kamer een activiteit plant. Low budget, en dan kijken we wie dat het goedkoopst mogelijk kan doen. Het budget is max 30 euro. Het word deze maand super druk, we hebben ook veel evenementen staan. Er is een recordpoging gekozen door Erik, die is door Marciano doorgestuurd. Het gaat over het wafels stapelen vertelt Erik. We moeten ze zelf bakken en krijgen daar een recept voor. Deze week krijgen we de spullen binnen om te oefenen. We oefenen voor deze maand. Het hamburger maken is niet doorgegeven. Volgens Erik was het wafels gekozen en kwamen toen de hamburgers. Het veranderen willen “ze” (regie) niet meer. En voegt eraan toe dat hij sowieso met de commissie wil stoppen. De groep wil het eigenlijk omdraaien, de hamburgers nu doen en wafels bakken de volgende maand. Kenzy gaat mailen om te kijken of het mogelijk is. Kenzy vraagt daarna of de deelnemers interesse hebben in een tandarts controle. Ze gaat hier ook nog verder over informeren.

Kenzy wil er ook nog stellingen in gooien en ze gaat een papiertje leggen bij het nieuwe entertainmentboek zodat daar nieuwe stellingen opgeschreven kunnen worden. Maandag neem ik het mee in de weekbespreking dan kunnen dinsdag de stellingen plaatsvinden. Kenzy heeft ook gemaild over de bioscoopavond en dat mag, ze krijgt nog een lijst met films door. Kenzy begint daarna over de prijzenpot willen wij de prijzenpot gebruiken voor huishoudproducten en dergelijke. Dan ga ik met Sasha en Wanda een inventaris maken zodat we het daarvan kunnen kopen. En we hebben het gehad over een bescherming van de prijzenpot of mensen dat willen. De stelling wordt dan willen wij de prijzenpot beschermen door een bedrag en gele kaarten daar ook vanaf laten gaan. Isaac denkt dat het moeilijk wordt er een beveiliging aan te plakken. Ik vind het nu wel oke gaan met het entertainmentboek. We moeten verantwoordelijk omgaan met de prijzenpot en gele kaarten. Het gaat gewoon niet lukken met 24 man. Het is aan de groep om te bepalen wat ze gaan doen met de persoon die de gele kaar kreeg. De groep vindt het dubbel op, want er wordt toch een stelling geplaatst. Jeffrey ziet met de groep geen gele kaart meer komen. Jan-Willem heeft een idee, stel we zeggen 100 euro per maand per persoon. Die waardebon kun je inleveren voor iets uit het entertainmentboek. Je kunt die waardebon ook inleveren voor zakgeld. Misschien is het een begin van de oplossing. De bedragen zijn fictief. Kenzy vindt het geen slecht idee en neemt het mee. De gele kaart weet de groep niet wat ze mee moeten. Het gaat de laatste tijd goed. Kenzy laat de stelling schieten.

Dan is het tijd voor de rondvraag. Kim D begint over het sport circuit, ze vond dat echt leuk. Isaac begint over 19 februari, de nieuwjaar loop. Maar door carnaval is dat niet handig. Ik heb het verplaatst naar de 26e. Ik hoop dat er genoeg mensen zijn die meelopen. Janet en ik zijn bezig met de kas. We hebben alles leeggehaald. Het is wachten op de productie wat we mogen en kunnen doen. Janet vraagt naar de coffee corner. Marciano laat weten dat er hout besteld moet worden. Het lijkt Isaac handig om prijzen op te vragen over hout. En voor het haardhout kan nog even gewacht worden tot het einde van de maand. Bern wil alle judoka’s vragen om dadelijk te komen, de judopakken worden uitgedeeld. Eunice vraagt of iedereen voor haar song writer evenement nummers door kunnen geven. Maar je kunt ook zelf muziek maken. Erik bedankt iedereen die op groen gestemd heeft voor de biljarttafel. Het is even on hold gezet en de vraag is gesteld om er een pooltafel of grote biljarttafel te huren. Dan kunnen er meer mensen plezier aan beleven. Dat is waarschijnlijk ook goedkoper. Imaddin wil graag ook een drumstel huren. Het zou 25 euro per maand kosten. Dat zou in totaal 150 euro worden tot het einde van het programma. Jan-Willem voegt eraan toe dat hij graag les wil geven. Er wordt nog verdere informatie nagevraagd. Daarna is het tijd voor de stelling om huishoudproducten van de prijzenpot te kopen. Een meerderheid stemt voor, Kenzy gaat inventariseren wat het gaat kosten en daarmee zit de vergadering erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.6]

Laat een reactie achter