Home » Bern krijgt stiekem bezoek aan het hek met muziek

Bern krijgt stiekem bezoek aan het hek met muziek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zaterdag gaat wat rustig voorbij in een jaar van je leven. De kas wordt onder handen genomen door Isaac, hij maakt deze schoon. Verder worden er wat spelletjes gespeeld en wordt er veel gekletst. Ook buiten wordt er genoten van het zonnetje. Het sportrek wordt veel gebruikt.

Dan is er opeens wat rumoer. De deelnemers gaan naar buiten en er wordt gejuicht. Jan-Willem vraagt zich af wat er gaat gebeuren. Volgens Martin is er muziek bij het hek voor Bern. Daarna wordt het geluid uitgezet en is er niets van die moment te volgen. Ook de deelnemers zien we niet. Mirthe is alleen nog binnen, ze kleed zichzelf om. Zoë komt naar binnen en vertelt dat ze wat gemist heeft. Er stond een auto voor het hek met muziek voor Bern zijn verjaardag. En ook Bern zijn favoriete liedje. Je zag ons toch rennen? Nee antwoordt Mirthe, maar ik hoorde wel iets. Ook Wanda en Kenzy hebben het kort over de actie. Hoe vet was die muziek net zegt Wanda. Je weet dat het voor ons is, er komen hier geen mensen er is hier niets. Het was ook kei hard… Ook in dit gesprek wordt het geluid weer uitgezet. Isaac spreekt over een truck met boxen erop. Rupert zegt tegen Sasha dan heb je toch je schoonouders een beetje gezien. Ja zegt Sasha enthousiast maar ook dan gaat het geluid weer uit.

Inmiddels zijn de deelnemers begonnen om in teams een spel te doen. Het is de bedoeling om een moord op te lossen. Dit spel is georganiseerd door jarige Bern. En vanavond staat er een verjaardagsfeestje op het programma. De dag van Bern kan niet meer stuk.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter