Home » Martin en Gert-Jan bespreken wat er met Mexx gebeurd is waardoor ze een gele kaart kreeg

Martin en Gert-Jan bespreken wat er met Mexx gebeurd is waardoor ze een gele kaart kreeg

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mexx moest een jaar van je leven verlaten nadat ze in een korte tijd weer een gele kaart kreeg. Gert-Jan en Martin besluiten daar eens over te praten. Gert-Jan snapt het niet wat er allemaal gebeurd is.

Gert-Jan zegt dat hij alles gehoord heeft. Daarin kan niemand tegen mij liegen. Maar ik heb Willem geen rare dingen horen zeggen. Jawel zegt Martin, hij heeft het zelfs toegegeven. Hij wilde het sussen gaat Gert-Jan verder en hij was bezig met het glas op te ruimen. Volgens Martin heeft hij Jan-Willem ook gezegd dat hij hem de deur uit zou stompen. De tweede keer kwam ik terug om stoffer en blik te geven. Ik zag dat Jan-Willem helemaal gehaaid was. Ik zei tegen Kim D laat Mexx naar boven komen want ik zag Willem al hoe hij reageerde. Mexx wilde toen de deur uit, dit heb ik van Jeffrey. Willem probeerde haar te sussen en pakte haar bij de nek. Dat moet je niet bij Mexx doen. Gert-Jan snapt het wel Jan-Willem wilde misschien haar schouder aanraken om haar rustig te maken. Martin snapt die intentie ook maar hij was wel hardhandig. Maar bij Mexx escaleert het dan in haar hoofd. Er was niks tussen mij en Mexx maar wat probeer je dan tegen te houden. Gert-Jan zegt dat hij het gevoel had dat er wel wat was. Waarom gooit ze dan met een glas. Waarschijnlijk reageerde ze ergens op zegt Martin. Gert-Jan denk dat er wel wat was. Martin vertelt dat ze achter ook al zeiden dat er niets tussen hun aan de hand was. Gert-Jan benadrukt dat hij hem niet aanvalt. Ik wil het op een rijtje zetten, ik vind het jammer dat ze weg is. Maar je tikt niet zomaar een glas om. Dus er is iets gebeurt. Martin legt uit dat dit zijn verhaal is en in zijn ogen niets aan de hand was. Gert-Jan is van mening dat een aantal dingen niet kloppen. Daarom wil ik erachter komen. Dan kunnen we er iets mee doen. Dit is voor niemand goed. En voor Mexx is het vreselijk k*t om zo weg te gaan. Ik denk dat mensen dit wel blijven herinneren. Ik hoop dat je mij begrijpt dat ik denk dat er meer aan de hand was. Dat is ook wat ik snap antwoordt Martin, daarom wilde ik net niets zeggen doelend op de weekvergadering van vandaag. Ik snap Sasha wel merkt Gert-Jan op. Ik zeg wel als ik iets wil zeggen antwoordt Martin. Deze keer voelde ik mij niet geroepen mijn excuses aan te bieden. Ik heb niks fouts gedaan. Gert-Jan wil dit voorkomen maar dat gaat volgens Martin niet. Dan gaan er meer gele kaarten vallen gaat Gert-Jan verder. Omdat we blijkbaar dit soort dingen niet kunnen voorkomen. En als we dat niet kunnen voorkomen vind ik dat heftig.

Na het gesprek zit Martin buiten, hij heeft het moeilijk. Hij wordt emotioneel en begint te huilen. Al snel krijgt hij een knuffel van Babette. Later krijgt hij ook nog een knuffel van Wendy en Rupert. In de wc spreekt Wendy hem aan. Kom eens hier, ik vind dit ook wel k*t zo. Martin geeft haar een knuffel en zegt komt wel goed. Daarna gaat hij de loods in waar Babette de naam Mexx en het cijfer 1 op tekent. Als eerbetoon voor zijn vriendin. Daarna is het tijd voor de grote schoonmaak en de uiteindelijke verdienopdracht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter