Home » Erik vertelt Mirthe over de geheime opname, Mirthe vindt Babette hypocriet

Erik vertelt Mirthe over de geheime opname, Mirthe vindt Babette hypocriet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder heeft Erik een stiekeme opname ontdekt op het podcast apparaatje. Verschillende deelnemers hebben dit gehoord en onder andere Wanda was erg geschrokken. De opname is nog niet verwijderd. Zoë en Babette ontdekte de opname afgelopen avond ook maar het belangrijkste stukje hebben ze nog niet gehoord… Erik gaat deze middag een rondje met Mirthe lopen en begint al snel over de opname.

In de bonte jas van Kim D heeft die podcast 1 uur 47 opgenomen. Dat ding gaat overal naar toe, kamer 2 en zelfs even in de zenderkamer geweest bij een zender wissel. Dat hoor je allemaal, maar er zit ook een kwartiertje tussen van 3 dames. Daar hoor je precies hoe ze erover denken. Mirthe vraagt of deze er nog op staat. Erik antwoordt het niet te weten, hij is weer terecht en sindsdien niet meer in mijn handen gehad. Oh daarom was hij weg merkt Mirthe op. Je moet vanaf minuut 45 tot 58.5 luisteren gaat Erik verder. Maar niet over praten. Dus als je de kans krijgt om te luisteren. Het is dus Babette, Wendy en Zoë vraagt Mirthe. Nee zegt Erik, Babette, Kim en Wendy. Oh zegt Mirthe, is het per ongeluk opgenomen of expres? Per ongeluk benadrukt Erik.

Uiteindelijk gaat Mirthe de bewuste opname waar Erik over sprak luisteren. Daarna gaat ze naar Wanda waar ze over de opname begint. We weten ook nog niet zo goed wat we ermee moeten zegt Wanda. Het is kennis die je moet meenemen voegt ze eraan toe. Mirthe wil het ook nog tegen Kenzy zeggen en dat mag wel van Wanda. Maar het is denk ik slimmer om het zoveel mogelijk voor onszelf te houden. Mirthe vraagt zich af hoe het toch kan. Maar gelukkig denken wij er hetzelfde over voegt ze eraan toe. Daarom probeer ik me ook rustig te houden zegt Wanda. Toen ik het hoorde wilde ik flippen maar daar heb ik echt niks aan. Echt dat Babette dat zegt gaat Mirthe verder. Zij doet helemaal niks hier. Hypocriet. Ja antwoordt Wanda, anders gaan we zo nog wel even wandelen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

1 Reactie

coby 6 maart 2023 - 15:08

wat zijn die erik wanda mirthe toch erg mag erik dit zomaar doen dat is op ruiing en dat moet toch gestraft worden

Beantwoord

Laat een reactie achter