Home » Mirthe vertelt Eunice over de geheime opname, is Jasper een infiltrant?

Mirthe vertelt Eunice over de geheime opname, is Jasper een infiltrant?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mirthe weet van de opname die stiekem / per ongeluk gemaakt is. Op deze opname staat een gesprek tussen Babette, Kim en Wendy over de eliminatie. Deze dames hebben het over verschillende deelnemers, bespreken tactiek en voornamelijk Wanda moet vrezen voor haar plaats. Afgelopen avond besloot Mirthe Eunice op de hoogte te brengen van deze opname. De twee gaan naar de kas om daar de bewuste opname te beluisteren.

Ze weten het niet zegt Mirthe, er is 1.45 uur opgenomen. Er staat dus in dat ze jou kinderachtig vinden maar ook iets over Kenzy voegt ze eraan toe. Hoe kwam je hierachter vraagt Eunice. Mirthe vertelt dat Erik naar haar toe kwam. Bern, Kenzy, Wanda weten het ook al. Ik mag het eigenlijk niet vertellen benadrukt ze. Omdat ze bang zijn dat jij bij hun hoort. Eunice lacht als ze mij weg willen hoor ik bij hun. De twee luisteren de opname. Je moet het nog maar een keer goed luisteren. Maar dit stukje is dat Jappie, die hoort bij Wanda. Maar hun zeggen dat Jappie nu twijfelt. Dus Jappie heeft blijkbaar tegen Isaac of tegen iemand anders gezegd dat hij weer wil overgaan naar hun. Of Jasper speelt een spel… Eunice antwoordt dat Jasper ze aan het bespelen is. Dat wist ik al lang, ze hebben een infiltrant nodig, hij is die infiltrant. Hadden jullie dat niet in de gaten? Daarna wil Eunice dat Mirthe het verder afspeelt en daarna zijn de dames niet meer op beeld te zien.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

1 Reactie

Iet 8 maart 2023 - 16:56

Wat is Mirthe een stiekem meisje en die andere ook

Beantwoord

Laat een reactie achter