Home » Rupert deelt nieuws over de een jaar van je leven tv uitzendingen, het tijdstip verandert!

Rupert deelt nieuws over de een jaar van je leven tv uitzendingen, het tijdstip verandert!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren speculeerde Zoë, Wendy en Babette al over het programma. Rupert heeft bericht gehad en roept de groep bij elkaar voor een mededeling over een jaar van je leven. Ik heb even nieuws wat ik moet melden begint Rupert. Het is goed nieuws, leuk nieuws. Want vanaf begin april wordt de show verlengt het wordt iets langer en het tijdstip is verandert. Het wordt vanaf dan 19:45 uur uitgezonden en met een langere tijd. De groep klapt enthousiast. Er wordt daarna nog even over gekletst, we zijn dan prime time merkt Sasha op. We zijn dan best populair voegt ze eraan toe… Vanaf 10 april 2023 is een jaar van je leven dus vanaf 19:45 uur te zien op SBS6.

Verder verloopt de dag vrij rustig, er wordt geoefend voor verschillende records en zojuist is de eerste deelnemer opgeroepen voor de langdurige verdienopdracht.  Isaac mag als eerste een bal opvangen uit een stellage. Hij sprint naar buiten om op tijd de bal te kunnen vangen. Het lukt hem ruimschoots om de bal op te vangen, wat betekent dat er 20 euro verdient is en hij een letter mag vragen. Hij vraagt naar de letter A, dit is goed. De juiste antwoorden worden bijgehouden op het scherm van het podium. Wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.3]

Laat een reactie achter