Home » Volgens Mirthe en Jan-Willem dreigt Rupert en heeft hij geen respect

Volgens Mirthe en Jan-Willem dreigt Rupert en heeft hij geen respect

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag gaat rustig voorbij nadat de deelnemers te horen kregen dat er nieuwe regels zijn gekomen om ervoor te zorgen dat het spel eerlijk verloopt. In de kas praten Jan-Willem, Eunice en Mirthe over Rupert. En dan voornamelijk over de manier waarop hij afgelopen avond een stelling geplaatst heeft.

Jan-Willem is daar absoluut niet blij mee, volgens Eunice komt het door de weerstand die hij heeft ten aanzien van Rupert. Mirthe hoort het aan en vertelt dat Rupert zelfs boos is op haar omdat ze rood had gestemd. Zo zitten ze in elkaar zegt Jan-Willem daarop maar Eunice twijfelt daaraan. Jan-Willem vindt dat Eunice te goed gelovig is. Eunice benadrukt dat ze hem goed kent en Mirthe vindt dat hij geen respect heeft. Eunice denkt dat hij handelt op basis van emotie. Hij heeft gewoon te weinig respect herhaald Mirthe nog een keer. Hij heeft mij gesmeekt om op hem te gaan en gedreigd als je het niet doet dan krijg je ook niet mijn stemmen. Dat is niet netjes. Jan-Willem zegt dat Eunice alleen maar het goede ziet maar de rest niet. Ik zou dat nooit zo doen. Ik geef ze gewoon een kans merkt Eunice op. Jan-Willem antwoordt dat hij dat niet doet en zeker niet bij mensen die dreigen. Eunice heeft dat allemaal nog niet meegemaakt. Jan-Willem is van mening dat ze dan maar eens goed naar andere mensen moet luisteren. Ze denken elke keer dat ze het weer voor elkaar kunnen krijgen, bij mij zijn ze aan het verkeerde adres. Eunice denkt dat dit zich vanzelf wel oplost. Heb je nooit gehoord graaf je eigen graf? Je snijd je eigen vingers als je zo met mensen omgaat. Ik hoop het antwoordt Jan-Willem.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Rina 16 maart 2023 - 17:24

Waneer.gaat.erik.en.wanda.er.uit

Beantwoord
Yvon 16 maart 2023 - 23:30

Ik heb Rupert vanaf dag 1 al niet vertrouwd. Ik vind het een eng naar mannetje. En nu hij manager is, laat hij zijn ware aard zien.

Beantwoord

Laat een reactie achter