Home » Kenzy vertelt Marciano over de geheime opname en wat o.a. Babette allemaal gezegd heeft

Kenzy vertelt Marciano over de geheime opname en wat o.a. Babette allemaal gezegd heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Voor de verdienopdracht van vandaag zitten Marciano en Kenzy buiten te praten. Kenzy brengt Marciano op de hoogte van de geheime opname die gemaakt is waar onder andere Babette tactische uitspraken gedaan heeft.

Uiteindelijk moet je voor jezelf kijken wat je aan bepaalde mensen hebt merkt Marciano op. Ja antwoordt Kenzy maar het is gewoon jammer dat als je een bepaalde verwachting van iemand hebt waarvan blijkt dat die in je rug steekt en vervolgens nog blij tegen je doet. Over wie heb je het nou dan vraagt Marciano. Babette antwoordt Kenzy zacht. Waarom denk je dat ze je in je rug steekt vraagt Marciano door. Wat voor verwachtingen had je van haar? Kenzy vertelt dat ze meerdere keren met haar gepraat heeft over bepaalde dingen waar we ook hebben gezegd dat we elkaars rug zouden hebben. En waarin denk jij dat ze bij jou te kort schiet dan vraagt Marciano. Gevoelsmatig of is het iets waar je haar op kan pakken? Feitelijk zegt Kenzy, er is een opname opgenomen op het podcast apparaat. Per ongeluk, ongeveer 2 uur lang door Babette, Zoë en Kim. In die podcast hebben ze besproken dat ze Wanda, mij en zo weg willen hebben. En slecht praten. Is het bewust opgenomen vraagt Marciano. Ik denk het niet antwoordt Kenzy. Het was pas na 50 minuten, ondertussen is het ook naar de zenderkamer en zo gegaan. Pas na 50 minuten is dat gesprek pas gaande. Het zat in de jas van Kim. Wie heeft het ontdekt vraagt Marciano zich af. Kenzy zegt dat ze het niet zeker weet maar volgens haar Erik. En hij heeft het weer gezegd vraagt Marciano. Mh Mh zegt Kenzy en Marciano vindt het wel heftig. Daarom zeg ik dat je mensen kunt en te vertrouwen maar… gaat Kenzy verder. Ik wilde je dit al vertellen maar mensen denken dat je alles aan Isaac vertelt. Nee zegt Marciano, kennis is macht. Maar dat is wel heftig om te horen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

Laat een reactie achter