Home » Isaac weet zeker dat Zoë gaat winnen als ze zich verkiesbaar stelt voor de managersverkiezing

Isaac weet zeker dat Zoë gaat winnen als ze zich verkiesbaar stelt voor de managersverkiezing

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren werd er al veel gesproken over de aankomende managersverkiezing. Zo denkt Zoë er ook over na maar wil zich niet verkiesbaar stellen als Kim dit ook doet. Afgelopen avond werd duidelijk dat Jeffrey er wel bij Kim op aandrong zich verkiesbaar te stellen. Vandaag bespreken Rupert, Zoë en Isaac het nog eens.

Kim wil het eigenlijk niet hoor zegt Rupert tegen zijn twee mededeelnemers. Nee zegt Zoë maar Jeff wel, die duwt haar naar voren. Ik zei ook al tegen hem wat boeit het want als ik er zit dan maakt het toch niet uit. Ze wil niet. Rupert denkt ook niet dat Kim het echt leuk gaat vinden om te doen. Dat kind heeft 12 uur per dag slaap nodig merkt Zoë op. Anders is ze echt niet ehm… Rupert grapt dat Zoë 3 uur make-up tijd nodig heeft. Dan doe ik het hier wel grapt Zoë. Rupert benadrukt nog maar een keer dat Kim het niet wil. En je moet het uiteindelijk toch zelf doen. Ze gaat gek worden hoor. Isaac is ervan overtuigd dat als Zoë gaat ze toch gaat winnen. Dat weet ik antwoordt Zoë maar anders gaat Esther, Wanda, Kim en ik. Ik weet niet of Wanda gaat antwoordt Isaac. Maar dat is volgens Zoë wel het geval. Bern zei tegen mij dat hij er geen uitspraken over mocht doen. Wat zei Wanda dan? Isaac vertelt dat ze het nog niet zeker wist. Als ik met Kim ga dan is het een kwestie van wie je leuk vindt gaat Zoë verder. Ik weet dat Wendy en Babette op mij stemmen maar op wie zou jij gaan Isaac. Isaac zegt dat ze voor haar gaat. Rupert vindt dat Jeffrey haar echt pusht. Het heeft geen nut om dat te doen. Dan krijg je iemand die daar geforceerd gaat zitten. Ik ga niet naast elkaar staan merkt Zoë op, dat is echt dom. Ik wacht op jou en even om ga praten? Tuurlijk antwoordt Isaac.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Ikke 24 maart 2023 - 17:41

Hopelijk niet dan blijve die mannen aan t roer wordt er weer oneerlijk gespeeld en creatief de boekhouding gedaan

Hopelijk wordt t Ester !!!

Kunnen jullie de microfoons hatder zettrn vd kandidaten je kunt ze al slecht horen en nu helemaal met al die herrievin devloods van t pingpongen dj set enz

En Zoë en Babette en kim zijn onverstaanbaar met dat gefluister laat ze hun microfoon hoger dragen en op de kleding in t midden

Beantwoord

Laat een reactie achter