Home » Kenzy lijkt een nieuw doelwit voor de komende eliminatie

Kenzy lijkt een nieuw doelwit voor de komende eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond na de verdienopdracht hebben Isaac, Babette en Zoë een gesprekje over de komst van een eliminatie. Eerder wilde Babette voor spy (Sasha) gaan maar dat is inmiddels weer verandert. Na de irritaties die opliepen over Kenzy lijkt zij nu het doelwit te worden.

Babette zegt tegen Isaac dat ze het er eigenlijk niet over wil hebben. Maar we gaan allemaal op Kenzy. Wie is allemaal vraagt Isaac. Babette laat weten dat het Rupert, Ima, Moraima en wij met zijn drieën. En voegt eraan toe dat spy nu weg is. Die andere (Kenzy) is alleen nog maar chagrijnig. Ook met Morrie, het is niet leuk. Brutale smoel voegt Zoë eraan toe. Oke zegt Isaac, goeie toch. En als het duo is? Babette kijkt naar een deelnemer in de loods en zegt die. Ze (Kenzy) is ook altijd aan het zeiken dat Morrie niets verdient en niks doet. Maar Morrie heeft wel een personality. Altijd goede zin, vrolijk. Tuurlijk antwoordt Isaac. Je weet het van mij, Disneyland moet pfft pfft. Dat is het belangrijkste. Vervolgens komt begint Isaac over Esther dat ze zich verkiesbaar gaat stellen. Ja, ja, ja antwoordt Babette, ik zat te denken misschien moeten we het gewoon doen. Je geeft haar wel een maand vrijstelling merkt Zoë op. Ja zegt Babette maar of ze ligt eruit met een duel en anders… Het probleem is alleen wel dat Jan-Willem dan ook naar boven gaat. Maar ik wil ook niet dat postduif (Wanda) het wordt. Of we gaan op Zoë merkt Isaac op. Volgens Babette gaat Kim ook niet meer. Maar Zoë wil dat wel zeker weten want om met zijn vieren te doen ziet ze niet zitten. Isaac gaat wel kijken wat Kim precies gaat doen. Komt goed…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

warner teuben 24 maart 2023 - 09:05

er wordt een raar spelletje gespeelt,voor al die wanda

Beantwoord

Laat een reactie achter