Home » Jeffrey denkt dat Kim zich echt verkiesbaar moet stellen en er is weinig budget voor de bruiloft

Jeffrey denkt dat Kim zich echt verkiesbaar moet stellen en er is weinig budget voor de bruiloft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De spa dag in een jaar van je leven ging door een verdienopdracht niet door. Maar afgelopen avond werd dit ingehaald. Rupert had een programma in elkaar gezet. En liep verkleed rond met kleding uit de Romeinse tijd. Er was een workshop scrubzout maken en de deelnemers die er behoefte aan hadden konden verschillende behandelingen ondergaan.

Nog wat later op de avond laat Rupert weten dat de bruiloft een budget heeft van 146 euro. Jan-Willem zei eerder dat het 500 zou zijn, het is dus drastisch lager. Wendy vindt dat er dan van de zondag maar geld af moet. Rupert denkt dat dat wel zou kunnen, dan doen we het iets goedkoper. Babette denkt dat bij de film zoveel snoep en koeken ook niet nodig is. Nee dat niet antwoordt Rupert, Esther wilde zondag kopen maar dan doen we dat niet meer.

Jeffrey en Kim hebben ook een gesprek over de managersverkiezing. Jeffrey denkt dat ze zich gewoon verkiesbaar moet stellen en haar best moet doen. Het zijn 12 mensen minder dan toen ik het deed. Dus 12 mensen minder gezeik. Dat is veel hoor. Er is niet zoveel gezeur meer, op Bern, Marciano en Martin maar die is weg. Die deden het over het eten. Weet je wat het is zegt Kim, ik wil wel mijn dingen blijven doen. Ik heb het al druk genoeg hier. Rupert heeft ook tijd zat merkt Jeffrey op. Het is niet meer 32 man he benadrukt hij. Ik hoef niet perse april zegt Kim op haar beurt. Jeffrey verzint daarna verschillende motto’s. Van optellen naar aftellen wordt er onder andere genoemd. Je moet het niet te groots maken zegt hij. Maar of Kim daadwerkelijk zichzelf verkiesbaar stelt wordt nog niet geheel duidelijk. Maandag moeten alle mensen die zich verkiesbaar willen stellen zich melden bij Rupert. Wordt vervolgd dus.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.5]

3 Reacties

eddy kreutz 24 maart 2023 - 11:31

hallo regiesjeur van jaar van je leven laat ze nog een keer een spelltje doen voor de bruilof vam wendy en brietcet wand dat zal leuk zijn voor wendy dat zal ik op sprijs stellen voor die twee damens en niet zo moeilijk opdracht maar dat de bruidlof wel door zal gaan voor die twee damens dank u voor mederwerking groetjes van eddy kreutz de trouwe kijker van het jaar van het leven

Beantwoord
Willeke 24 maart 2023 - 17:07

Nou, dan is het hek van de dam als Kim manager wordt. Het zal alleen maar een titel voor haar worden, want Jeffrey gaat op haar stoel zitten en zal haar precies vertellen hoe en wat ze moet doen. Kan die egoïst heel snel een EXIT krijgen a.u.b. zou hem graag zien verdwijnen door de poort. Hoop dat hij net als Mexx een hele dure fout gaat maken door goed over de rooie te gaan.

Beantwoord
Schaap 25 maart 2023 - 09:37

Als Kim manager wordt dan gaat Jeffrey er mee bemoeien.
Kim meid, last je niet gek maken door Jeffrey en wordt geen manager.
Hou de rust zoals jij het nu hebt.

Beantwoord

Laat een reactie achter