Home » Wederom ongewenste bezoekers bij de loods en Esther werkt haar management plannen uit

Wederom ongewenste bezoekers bij de loods en Esther werkt haar management plannen uit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder vandaag was er ongewenst bezoek dicht bij de loods en in de middag was dat wederom het geval. Iedereen moest weer in de loods verzamelen. Er waren weer buitenstaanders dichtbij de een jaar van je leven  loods en aangezien de spelregels verandert zijn door de productie betekent dat binnen verzamelen zodat het spel niet beïnvloed kan worden van buitenaf. Het muziekje blijft circa 10 minuten te horen. Daarna zijn de buitenstaanders weer weg. Uit de verhalen maken we op dat het mogelijk om een motorclub ging.

Verder is Esther veel bezig met haar voornemen om zichzelf verkiesbaar te stellen als manager. Ze vraagt aan verschillende deelnemers om kok te worden. Ze wil 3 vaste koks hebben. Zo vraagt ze of Jeffrey interesse heeft en dat heeft hij wel. Hij vindt het leuk. Esther gaat vervolgens ook Marciano, Janet en Rupert af. Marciano wil geen vaste kok worden, maar het best wel een keer doen. Janet vindt het wel leuk en staat er open voor. Later gaat ze ook nog met Isaac praten. Ze vertelt haar plannen die ze wil uitvoeren mocht ze manager worden. Vooral meer variatie in het eten, investeren in pannen, vaste koks, nieuw schoonmaak rooster, low budget activiteiten, filmavond, heel de loods bakt, lintjesregen op Koningsdag. Isaac vindt het leuk en niet als normaal. Ik zie geen schokkende dingen. 

Ondertussen wordt er ook gesproken over Esther en haar management plannen. Sasha twijfelt aan Esther, zeker als ze die buien heeft dan neemt ze van niemand iets aan. Ook Bern s benieuwd of ze het wel een maand volhoudt omdat ze ook zo slecht slaapt. Hoe zou die maand eruit gaan zien? Sasha denkt gewoon vrij normaal, of het wordt nog zo’n maand als dit. Maar wat de twee gaan doen is nog even afwachten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3.9]

Laat een reactie achter