Home » Alle deelnemers leveren slogans aan voor de verkiezingscampagne

Alle deelnemers leveren slogans aan voor de verkiezingscampagne

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag gaat het er rustig aan toe in de een jaar van je leven loods. Maar dan krijgt Rupert een bericht voor de manager. Hij leest het mailtje en spreekt vervolgens de groep toe. Hij moet voor 16:00 uur de slogans aanleveren. Voor jullie campagne en jullie krijgen dus een poster. Het duurt niet lang of de deelnemers die nog geen manager zijn geweest zich melden om zijn of haar slogan door te geven. Iedereen is immers verkiesbaar als manager.

Esther gaat voor voor Food, drinks 100% loods. Wanda hoopt echt niet dat ze het wordt maar haar slogan is “alles komt goed zo niet dan toch!”. Jasper komt met de volgende slogan: “Just Smile & Wave”. Kim gaat voor “Activeren, motiveren, stimuleren”.  Mirthe gaat voor “zing, vecht, huil, bid, lach en bewoner”. Janet komt met een lach binnen. Hoe voelt het om een poster te hebben? Ja dag zegt Janet, ik wil niet gekozen worden. Haar slogan wordt: “Ik maak me hard voor primaire behoeftes, water & brood. Imadiddin wil van alles op zijn poster. Hij komt met de slogan: “Imadiddin, of ga jij de loods in de fiks zien”. Gebaseerd op een dictatuur uit Syrië. Ook wil hij teksten zoals “Esther, functie elders”. Maar dat lijkt Rupert niet zo’n goed idee. Babette wil eigenlijk voor “Ik heb er geen woorden voor” gaan maar besluit het toch te veranderen naar “Ik ben sprakeloos”. Eunice komt met een hele lange slogan: “Gelukkige maand, alle mensen zijn als gelijke geschapen en door de schepper begiftigd met bepaalde onvervreemdbare rechten”. Wendy gaat voor: ” Mega Wendy, ik kan alles aan behalve dit!”. Moraima gaat voor: “Er is maar één winnaar dus geniet samen”. Zoë wil iets wat bij haar past en gaat voor “Wimpers en extensions voor iedereen”. Jan-Willem gaat de slogan: “Met mij aan het stuur ga je op avontuur”.  Dat kan van alles betekenen voegt hij eraan toe. Lekker vaag lacht Rupert. Erik gaat voor “gezond verstand”. Bern en Sasha gaan als laatste, Bern kiest voor #Hagelslag pindakaas. Sasha kiest voor “nee is ook een antwoord!”.

Rupert zegt daarna dat de slogans binnen zijn en hij het gaat versturen. En morgen, of binnenkort verwacht ik een poster per persoon. Heel veel succes met jullie campagne!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter