Home » Wendy is pislink en Sasha ontroostbaar na het vertrek van Wanda

Wendy is pislink en Sasha ontroostbaar na het vertrek van Wanda

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Tijdens de loods racing day van vandaag is er een ruzie ontstaan tussen Wendy, Esther, Erik en Jan-Willem. Klaarblijkelijk is een opmerking van Wendy verkeerd gevallen bij hen.

Wendy loopt kwaad naar de slaapkamer. Ik zeg alleen tegen Esther ze is teleurgesteld in haar actie. Gelijk Jan-Willem en Erik tegen mij. Jan-Willem blijft dan doorgaan en zegt typisch een Wendy reactie. Je doet agressief. Dat zegt hij altijd merkt Babette op. En dan die dove kwartel die ernaast staat gaat Wendy kwaad verder. Die moet zich er ook mee bemoeien. Ze moet ophouden daarmee. Ik zei alleen maar actie tegen Erik. Ze zijn gek! Babette zegt dat ze gezien heeft wat ze gedaan heeft. Laat je niet uit je tent lokken. Ze voelen zich aangevallen en dat zegt ook iets over hun. Ik zei alleen actie zegt Wendy ietwat emotioneel. Ze zijn zo vals… I know antwoordt Babette, je hebt dat heel goed door. Maar laat je niet uit de tent lokken door dat. Babette en Wendy praten nog lang door over de situatie en uiteindelijk wordt Wendy weer rustiger.

Maar er is nog meer drama in de loods. Na het vertrek van Wanda is Sasha ontroostbaar. Sasha huilt bij Bern, het lukt niet om te stoppen met huilen. Ik wou dat Wanda hier was. Ik ook antwoordt Bern, we gaan haar vreselijk missen. Sasha blijft door huilen, ik haat het om verdrietig te zijn. Waarom lukt het niet om het gewoon uit te schakelen snikt ze. Ze gaat tegen Bern aanliggen en zegt stop met f*cking huilen, stop, stop. Maar dat stoppen lukt niet echt. Ik ben verdrietig en gefrustreerd en kan er nergens mee heen. Laat het vooral gaan zegt Bern en Sasha vindt het niet eerlijk. Het klopt gewoon niet. Het gaat om Jasper zijn evenement, Wanda heeft het veel zwaarder dan ik. Dus het boeit nu niet hoe ik mij voel. Mij boeit het wel hoe je je voelt antwoordt Bern. Dat komt wel zegt Sasha, later. We moeten zorgen dat Jasper zijn evenement booming is. Dat doen we ook zegt Bern maar we hoeven ons niet weg te cijferen. Sasha blijft nog erg lang emotioneel en uiteindelijk zegt Jeffrey ook wat. Hoe denk je dat ik mij voel, ik beslis na het weekend pas. Maar als je voor mij mee wilt doen, Kim zou het willen Wanda zou het willen. We gaan door, ze zijn niet dood. Ze hebben een moeilijke situatie thuis. Zij willen ook dat wij er het beste van maken. Sasha bedankt Jeffrey uiteindelijk en besluit zich te herpakken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

2 Reacties

Happy 31 maart 2023 - 20:01

Top van wa da,snap het verdriet ,laat esther a.u.b. naar huis gaan.stookt en brengt o rust.

Beantwoord
Ikke 1 april 2023 - 09:59

Denk dat Marciano zelf ook gaat?!?!

Beantwoord

Laat een reactie achter