Home » Marciano vindt dat Jeffrey zijn kaarten bij hem verspeeld heeft

Marciano vindt dat Jeffrey zijn kaarten bij hem verspeeld heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het is vandaag een rustige zondag in een jaar van je leven. Marciano en Babette hebben een gesprek over de eerdere ruzie met Jeffrey. Marciano werd fysiek tegen Jeffrey en kreeg hier een gele kaart voor.

Marciano zegt dat hij zijn fouten toe gaat geven, ook betreft het duwen. Ik zal persoonlijk mijn excuses aanbieden maar verder dan dat zal het ook niet gaan. Wat ook zijn keuze is of hij wel of niet gaat. Denk jij dat hij gaat vraagt Babette. Nee antwoordt Marciano. Hij heeft in ieder geval wel zijn kaarten bij mij verspeeld en hij moet maar kijken hoe hij het de rest van de periode gaat doen. Of hij de strijd met mij aan wil gaan of mij links wil laten liggen. In de zin van verdienopdrachten zal ik doen wat er gedaan moet worden maar verder dan dat zal ik niet gaan. Babette hoopt van de ene kant dat Jeffrey niet gaat. Dan gebeurt er nog eens wat. Maar als je zegt te gaan en dan weer niet gaan zou bij mij afbreuk doen. Hij sloot ook af met ik ben een man van mijn woord, dan moet je dat ook doen merkt Marciano op.

Babette spreekt ook nog heel even met Isaac. Ze vertelt hem dat ze het gevoel heeft dat hij niet blijft. Mijn gevoel zegt dat maar er zit altijd een kans in. Isaac is van mening dat tijd nu de redding is. Als het doordeweeks was dan ging hij weg. Dat klopt antwoordt Babette en Isaac zegt dat hij ook tegen Marciano gezegd heeft dat hij met hem moet praten. Niet dat dat gaat helpen. Daarna zien we de twee niet meer in beeld en is het gesprek niet meer te volgen. Verder wordt er genoten in het zonnetje, een spelletje gespeeld en gaat de middag rustig voorbij. Inmiddels hebben de deelnemers gegeten, wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.1]

1 Reactie

Happy 2 april 2023 - 19:57

Marciano heeft gelijk.

Beantwoord

Laat een reactie achter