Home » Isaac ziet Wendy als manager wel zitten, ze is het meest neutraal

Isaac ziet Wendy als manager wel zitten, ze is het meest neutraal

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er wordt nog veel over het vertrek van Esther gesproken.  Vooral de 10 stemmen op imaddidin roepen vraag op bij onder andere Isaac, Jeffrey en Imaddidin zelf. Janet is volgens hun de tiende stemmer die is meegegaan. En is ze dus niet zo’n stemmer die haar eigen plan trekt.

En er wordt gelijk gesproken over de volgende tactische gebeurtenis de managementverkiezing, iedereen is immers verkiesbaar. Volgens Isaac is het nu taak om slim te stemmen met de managersverkiezing die eraan komt. Hij bespreekt dit met Marciano en noemt een Wendy die eventueel een juist persoon is. Marciano denkt aan Wendy of Babette. Isaac denkt dat Wendy het meest neutraal is. Klopt zegt Marciano, als je Babette neerzet kan ze een makkelijkere sprong maken dan Wendy. Ze heeft dan vrijstelling. Wendy zeker, ik gun het haar maar ik wel één op één nog met haar. Ik wil gewoon de laatste 4 maanden normaal doen, elkaar niet gek maken. Dat hoort volgens Isaac wel bij het spel. Ik doe daar niet aan mee benadrukt Marciano. Je mag het ook doen maar ik doe daar niet aan mee. In deze situatie is het wel echt bepalend merkt Isaac op, een Imi kun je nu ook geen manager maken. Morgen moeten we wel die beslissing gaan maken.

Verder zijn de boodschappen geleverd en is de avond alweer begonnen. De deelnemers eten een hapje en als het goed is gaan de oud managers nog bij elkaar zitten om een knoop door te hakken voor de managersverkiezing. Wat gaan ze uiteindelijk beslissen? En wat gaat de avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

1 Reactie

Ria 5 april 2023 - 06:55

Die Jeffrey moet er uit. Hoe hij tekeer gaat dat is niet normaal. Op de werkvloer zou hij allang ontslagen zijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter