Home » Marciano en Jeffrey praten hun ruzie uit in een nachtelijk gesprek

Marciano en Jeffrey praten hun ruzie uit in een nachtelijk gesprek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vannacht hadden Jeffrey en Marciano een lang gesprek met elkaar. De twee hadden sinds hun ruzie die uit de hand liep en waar Marciano een gele kaart ontving nog niet met elkaar gesproken. De mannen hebben een goed en lang gesprek en praten hun ruzie uit.

Als allereerste wil ik mijn excuses aanbieden begint Marciano. Ik was wel boos en daar ga ik geen sorry voor zeggen maar ik had je niet mogen aanraken. Dat is waar het bij mij om gaat zeg maar antwoordt Jeffrey. Oke zegt Marciano wat je keuze ook gaat zijn is aan jou. Vanuit mij zou ik het jammer vinden als dat de druppel is om te vertrekken. Het gaat in mijn ogen om niks. Klopt zegt Jeffrey maar het is hoe ik in het leven sta. Ik keur iedereen zijn boosheid goed, je mag me voor alles uitmaken maar niet aanraken. Ik heb er bewust mee gewacht zegt Marciano. Ik wil kijken hoe je ermee om zou gaan en je zei je bent een man van je woord. Zo sta ik ook in het leven, ik doe ook echt wat ik zeg. Ik heb naar je gekeken maar wilde niet mijn excuses aanbieden dat het invloed zou hebben op jouw keuze. Die maak ik ook ten alle tijden zelf benadrukt Jeffrey. Ik heb er heel goed over nagedacht. Wil je echt gaan vraagt Marciano. Ik heb het wel echt zwaar geeft Jeffrey toe en om weer over mijn ego heen te stappen, ik vind dit gewoon heel erg. Dit is weer zoiets waar ik mee struggle. Ik ben hier al 7 maanden diegene wil zijn maar niet diegene die ik daadwerkelijk ben. Het lieve zorgzame jongetje heb ik weggecijferd in het begin. Ik vind dat je dat in bepaalde momenten wel moet zijn. Het kruist elkaar nu en dat vind ik lastig. Ik zou jou nooit aanraken. Als je nadenkt dat ik mij niet op kon vangen echt lelijk neer kon komen. Ik hoop dat dit de allerlaatste keer is. Marciano wil er geen discussie over starten, ik denk over bepaalde dingen anders en speel het ook anders. Ik wil op deze manier niet van je winnen. Ik heb gereageerd vanuit mijn gevoel. Ik zag je naar me toe komen hoe meer afstand ik wilde. Dat was mijn eerste reactie, ik praat het niet goed en mijn excuses. Het zal nooit meer gebeuren. Dit is wat die setting met ons doet antwoordt Jeffrey. Ja antwoordt Marciano en benadrukt dat hij zo niet verder wil gaan. De twee geven elkaar een hand en Marciano zegt nogmaals sorry.

De mannen praten nog lang over de situatie door en vertellen hun kant van het verhaal. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en Jeffrey heeft de groep al toegesproken en vertelt dat hij in een jaar van je leven blijft.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Rina 4 april 2023 - 12:05

Wat.goed.heren.ruzie.is.niets.wees
Lief
Voor.elkaar

Beantwoord

Laat een reactie achter