Home » Jasper twijfelt nog steeds maar weet dat Wanda ook zou willen dat hij door zou gaan

Jasper twijfelt nog steeds maar weet dat Wanda ook zou willen dat hij door zou gaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond laat als de meeste deelnemers op bed liggen gaat er weer een muziekje af. En dat betekent tijd voor de hoofdreken bingo marathon! Dit keer is het de beurt aan Mirthe. Maar ze weet de oplossing van de som niet. Ze heeft dan ook niks voor de huishoudpot verdiend. Daarna gaat iedereen weer lekker slapen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Jasper en Sasha hebben buiten een wandeling. Al snel gaat het over het feit dat Jasper twijfelt aan zijn verblijf in een jaar van je leven. Ook nu heeft hij nog twijfels, ik weet dat ik niet ga opgeven maar ik kan ook niet opgeven want ik weet niet waar ik naar toe ga merkt hij op. Sasha merkt op dat de enige oplossing eigenlijk loslaten is. Maar dat gaat niet gebeuren voegt ze er met een lach aan toe. Nee zegt Jasper, dan denk ik weer van wat maakt het ook allemaal uit. Ik kan ook een heerlijke zomer te gemoed gaan in plaats van mij hier op te sluiten. Ik kwam erin om de prijzenpot te winnen en dan ga je eruit, dat zou ook raar zijn. Dan hoor je ook nog van een groot deel bent dat je een grote kanshebber bent om te winnen. Maar ik wil antwoorden en zo gaat het cirkeltje weer rond. Volgens Sasha is er maar één factor die de hoofdrol neemt. Dat klopt ook wel zegt Jasper. Er is nu iets op mijn pad gekomen waar ik niet perse rekening mee had gehouden. Toch denk ik dat je je vast moet houden aan je allereerste doel merkt Sasha op. Als alles klopt heb je alle vrijheid om dit eerst te doen. Je hebt iets geweldigs erbij gewonnen wat je straks hierbuiten… Dat weet je helemaal niet onderbreekt Jasper haar. Dat weet je ook niet als je eruit stapt merkt Sasha op. Dat stukje wat jij zegt weet ik zelf ook geeft Jasper toe. En zij (Wanda) zou ook willen dat ik hier door zou gaan. Maar tegelijkertijd is het toch die onzekerheid.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.3]

Laat een reactie achter