Home » Wanda laat van zich horen na haar vertrek en de deelnemers lossen sommen op om geld te verdienen

Wanda laat van zich horen na haar vertrek en de deelnemers lossen sommen op om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren zijn de deelnemers verschillende keren opgeroepen voor de hoofdreken bingo marathon. Bern moest als eerste en weet de som goed op te lossen. Hiermee heeft hij 30 euro voor de huishoudpot verdiend. Wat later is de volgende deelnemer aan de beurt dat is Babette. Ook zij weet de som goed op te lossen en heeft dus ook 30 euro verdiend. De rest van de avond werden er veel foto’s gemaakt. Ook worden er groepsfoto’s gemaakt. Maar het duurt niet lang voordat de volgende deelnemer weer een som op moet lossen. Dit keer is het de beurt aan Jasper. Het lukt hem helaas niet de som goed op te lossen. Verder hebben Kenzy en Mirthe een romantisch avondje in de hottub. Kenzy had het water een roze tintje gegeven door middel van crêpepapier op te lossen. De rest van de avond is vrij rustig verlopen.

Verder heeft Wanda van zich laten horen na haar vertrek uit een jaar van je leven. Haar vertrek werd gisteren uitgezonden tijdens de tv uitzending. Via haar Instagram laat ze het volgende weten:

“Lieve volgers,
Vele van jullie zullen de aflevering van vanavond hebben gezien dat ik de loods verlaat. Ondertussen ben ik nu een week thuis en wil laten weten dat wij (Wanda & Ivor) onze relatie hebben beëindigd.

Al rond januari heeft Ivor besloten dat als ik terug zou komen hij een punt achter onze relatie zou zetten omdat het gevoel er niet meer was.

Bij thuiskomen realiseerde ook ik dat het gevoel weg was en dat we al voor het programma problemen hadden op dit gebied. Wij gaan als vrienden uit elkaar en gunnen elkaar het beste.

Liefs,
Ivor & Wanda”

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

2 Reacties

Leny 8 april 2023 - 09:26

Wat een leuke foto! Iedereen staat er leuk op!
Een mooi aandenken voor hen allen!

Beantwoord
Lizbeth 8 april 2023 - 12:19

Echt #wij hebben besloten? in januari was hij er al klaar mee? je schrijft net als je praat. in je eigen voordeel dingen uitleggen. in de echte wereld luisteren en lezen mensen wel.

Beantwoord

Laat een reactie achter